Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul regreta ca si-a iesit din fire

Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, primarul Constantin Cibu le-a marturisit ziaristilor ca regreta iesirea pe care a avut-o la sfirsitul saptaminii trecute, atunci cind a atacat-o si chiar a jignit-o pe viceprimarul Daniela Vasioiu, timp de aproximativ o ora, in fata ziaristilor. Edilul-sef a precizat ca el este deschis pentru o colaborare normala si ca a dat dovada de acest lucru de foarte multe ori, dar ca nu poate sa accepte, la infinit, ca altcineva sa o faca pe inspectorul general in Primarie. "Mi-a parut rau ca mi-am iesit din fire. A fost o greseala si nu era normal sa fac acest lucru, dar orice om are o limita de suportabilitate. Nu se poate sa vorbesti despre cirdasie intre primar si consilieri. Complici sint ei, la partid, cu noi nu sint complici. Cum poti sa faci asemenea afirmatii? Ce hotarire promovata de noi a fost nelegala, in cirdasie sau in interesul unui grup oarecare? Toate hotaririle au fost in interesul brailenilor".
In ceea ce priveste o posibila demisie a viceprimarului Daniela Vasioiu, primarul a declarat ca nu poate fi vorba despre o demisie impusa de el, ci doar de o hotarire personala. "Ce vor hotari consilierii, e treaba lor. Totusi, ei nu pot sa-i impuna sa-si dea demisia, dar pot sa o revoce din functie".
Reamintim ca primarul Constantin Cibu a inceput conferinta de presa de saptamina trecuta pe un ton ridicat si cu aprecieri deloc politicoase, la modul general, la adresa celor care-l critica, cu referire evidenta, insa, la Daniela Vasioiu si colegii sai, consilierii democrati. Enervat la culme, de interventiile Danielei Vasioiu, primarul a depasit, de citeva ori, limita bunei cuviinte in discutia cu viceprimarul, insa aceasta a continuat sa vorbeasca, intrerupindu-l, ceea ce l-a infuriat si mai mult.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii