Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primaria va amenaja zona din jurul Catedralei

Primarul municipiului, Constantin Cibu, a declarat ca a ajuns la un punct comun cu Episcopia "Dunarii de Jos" in ceea ce priveste continuarea lucrarilor la Catedrala din Bariera Calarasilor, care asteapta de ani de zile sa fie terminata.
Desi lacasul de cult mai are nevoie de investitii, primarul s-a gindit ca ar fi mai bine sa se amenajeze macar spatiul din jurul Catedralei, el considerind ca astfel se va schimba aspectul intregii zone.
"Episcopul Casian a insistat pe realizarea picturilor interioare, dar pina la urma am decis sa terminam lucrarile din exterior. Va fi amenajat spatiul verde, vom pune banci, instalatii de iluminat public, iar gardul inestetic din jurul Catedralei va fi indepartat. Daca si schelele vor fi date jos pina la vara, aspectul va fi altul", a spus Cibu.
El a mai precizat ca anul acesta este disponibila suma de 15 miliarde de lei pentru continuarea lucrarilor la Catedrala, 5 miliarde fiind alocate din bugetul Primariei, iar restul de la Guvern. La aceasta suma s-ar putea adauga alte 5 miliarde promise de presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii