Skip to main content

Primaria va amenaja zona din jurul Catedralei

Primarul municipiului, Constantin Cibu, a declarat ca a ajuns la un punct comun cu Episcopia "Dunarii de Jos" in ceea ce priveste continuarea lucrarilor la Catedrala din Bariera Calarasilor, care asteapta de ani de zile sa fie terminata.
Desi lacasul de cult mai are nevoie de investitii, primarul s-a gindit ca ar fi mai bine sa se amenajeze macar spatiul din jurul Catedralei, el considerind ca astfel se va schimba aspectul intregii zone.
"Episcopul Casian a insistat pe realizarea picturilor interioare, dar pina la urma am decis sa terminam lucrarile din exterior. Va fi amenajat spatiul verde, vom pune banci, instalatii de iluminat public, iar gardul inestetic din jurul Catedralei va fi indepartat. Daca si schelele vor fi date jos pina la vara, aspectul va fi altul", a spus Cibu.
El a mai precizat ca anul acesta este disponibila suma de 15 miliarde de lei pentru continuarea lucrarilor la Catedrala, 5 miliarde fiind alocate din bugetul Primariei, iar restul de la Guvern. La aceasta suma s-ar putea adauga alte 5 miliarde promise de presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu