Skip to main content

Potentiali parteneri in proiectul aeroport international

Mai multi investitori s-au aratat interesati de licitatia organizata de Consiliul Judetean Braila cu privire la investitia "Aeroportul international Dunarea de Jos", astfel incit deja au fost vindute citeva exemplare din caietul de sarcini, sustine presedintele Consiliului Judetean Braila. "Au cumparat mai mult de 10 firme caietul de sarcini pentru aeroport, nu va pot spune exact, dar oricum mai mult de 10", a raspuns Gheorghe Bunea Stancu, seful CJ Braila, la intrebarea formulata pe tema aeroportului de catre democratul Da'Ros.
Potrivit documentelor aprobate pina la aceasta data de CJ Braila, pe raza comunei Vadeni ar urma sa se realizeze, pe o suprafata de
413,37 ha, intr-o prima etapa, un aeroport cargo si de pasageri. Intr-
o etapa ulterioara, investitia se va putea extinde pe suprafata
adiacenta acestui aeroport, pina la aria de 1.275,67 ha, in vederea
dezvoltarii de activitati economice conexe si complementare.
Durata de realizare a investitiei estimata la peste 300 milioane de euro, se preconizeaza a fi de 3 ani. Termenul de recuperare a investitiei este de 17 ani.
Reamintim ca in cursul lunii trecute, CJ Braila a lansat licitatie publica internationala pentru desemnarea unui partener pentru realizarea acestei investitii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu