Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politistii comunitari au dat amenzi de peste 4.700 lei intr-o singura saptamina

Politistii comunitari braileni au aplicat, in saptamina 16 - 22 aprilie, 77 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 4.735 lei. Ca de obicei, cele mai multe amenzi au vizat ocuparea abuziva a domeniului public, prin parcarea neregulamentara a unor autovehicule, imprejmuirea fara drept a unor suprafete de teren apartinind domeniului public sau aruncarea gunoiului menajer in locuri neamenajate. Pentru acest gen de contraventii, au fost sanctionati 56 de braileni, care au de plata in total 3.025 lei. Dintre acestia, cei mai multi au fost prinsi aruncind gunoaie pe domeniul public, insa au fost si cazuri in care s-au luat masuri impotriva unora care ocupau abuziv spatiul din fata propriei curti. Este, de exemplu, situatia Aureliei U. Aceasta a fost amendata cu 100 lei fiindca a depozitat pe domeniul public doi metri cubi de lemne de foc.
Pentru incalcarea unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, s-au dat 14 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.500 lei, iar pentru neachitarea taxelor de parcare patru soferi au de platit amenzi ce insumeaza 200 lei.
Tot pe parcursul saptaminii trecute, agentii comunitari au aplicat un avertisment contraventional pentru o fapta care pina acum nu prea a fost sanctionata pe raza municipiului nostru. Astfel, avertismentul a vizat-o pe Valerica A., care si-a lasat cartea de identitate drept garantie la un magazin alimentar, cumparind in acest mod bunuri a caror valoare nu a fost achitata, fapt contrar prevederilor OUG nr. 97/2005.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii