Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politia Comunitara a amendat 1.134 braileni luna trecuta

Pe parcusul lunii martie, nou infiintata Politie Comunitara Braila si-a facut din plin simtita prezenta in municipiul Braila, aplicind nu mai putin de 1.134 de sanctiuni, in valoare totala de 77.225 RON (772.250.000 lei vechi). Dupa cum se precizeaza intr-o informare de presa semnata de directorul Politiei Comunitare, Alexandru Alexandru, agentii au actionat pentru mentinerea ordinii si linistii publice si combaterii actelor de comert ilicit in pietele agroalimentare, depistarea persoanelor care depoziteaza materiale de constructii, moloz, gunoaie, resturi menajere ori abandoneaza autovehicule defecte pe spatii apartinind domeniului public, fara achitarea taxelor legale. Au mai fost luati in colimator brailenii care au circulat fara bilet ori abonament pe mijloacele de transport in comun ale "Braicar", cei care nu achita taxele pentru autovehiculele ce stationeaza in parcarile cu plata amenajate in acest scop si cei carora le place sa distruga bunuri sau copaci din Parcul Monument sau de pe Faleza Dunarii. Astfel, pentru folosirea frauduloasa a mijloacelor de transport in comun s-au dat 622 de amenzi, in valoare totala da 33.605 RON. In pietele agroalimentare au fost depistate132 de persoane care incalcau regulile de comert sau tulburau ordinea si linistea publica, amenzile aplicate acestora ridicindu-se la 10.485 RON. In cele sase parcari cu plata ale municipiului au fost amendati 232 de soferi, cu un total de 16.710 RON. Cit ii priveste pe cei invatati sa isi arunce gunoaiele pe domeniul public, 148 au fost surprinsi asupra faptului, sanctiunile pe care le-au primit insumind 16.425 RON.
Conform atributiilor pe care le au, agentii de politie comunitara au sprijinit angajatii Directiei Pietelor pentru incasarea taxelor privind accesul persoanelor, marfurilor si vehiculelor, in zilele de duminica, in Oborul Brailei, si pe cei ai DAGL, pentru asigurarea protectiei fata de persoanele care se opuneau capturarii ciinilor vagabonzi si pentru efectuarea de controale, in zonele unde se arunca ilegal gunoaie. De asemenea, politistii comunitari au contribuit la asigurarea ordinii, la meciurile sustinute pe teren propriu de catre echipa de fotbal "Dacia Unirea Braila".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii