Skip to main content

PNG lasa corigenta administratia locala

Presedintele PNG Braila, Ionel Alexandru, a declarat ca atit administratia PSD, cit si cea a Aliantei D.A. nu au facut nimic pentru dezvoltarea economica a municipiului, dupa cum au promis in campania electorala si ca le da nota patru pentru activitatea depusa. Alexandru este de parere ca cele doua forte se afla, la acest moment, pe toboganul puterii, adica in cadere libera.
"Se implinesc 9 ani de cind la conducerea CJ se afla PSD-ul si 3 ani de cind Alianta D.A. este la Prefectura si Primarie. Ambele forte nu recunosc ca au fost zero barat pentru dezvoltarea Brailei, ca nici una nu a reusit sa puna in aplicare planurile de dezvoltare ale municipiului", a spus Alexandru.
Pentru a fi mai convingator, presedintele PNG a dat si citeva exemple de initiative ale politicienilor locali care au ramas nerealizate. Una dintre acestea se refera la incercarea nereusita atit a pesedistilor, cit si a Aliantei, de a obliga firma "TCE 3 Brazi", arendas IMB, sa plateasca taxele si impozitele la Braila si nu la Piatra Neamt. Alexandru a spus ca la momentul respectiv parlamentarii au facut multe valuri, dar pina la urma totul a ramas la fel, iar la ora actuala o cincime din suprafata IMB nu se afla sub jurisdictia Brailei din punct de vedere economic. Ionel Alexandru a exemplificat si privatizarile ratate ale intreprinderilor "Laminorul", "Promex", "Demopan" sau "CCH" si proiectul podului peste Dunare care se tot face de ani de zile.
"Cele doua puteri au promis in campanie ca aduc investitori, toate au fost gogosi electorale. Una este podul peste Dunare pe care PSD l-a propus din 2001 si l-a tot aminat, apoi au pierdut puterea si l-a preluat Alianta D.A. care nu a facut nimic. Bunea Stancu viseaza ca face podul cu chinezii, cu japonezii. O alta problema e cea a aeroporturilor. Toti vad avioane, dar nu se intreaba de ce trenurile sint goale, noi nu avem calatori pentru transportul feroviar, dar pentru cel aerian. Din punctul nostru de vedere nu se putea face un aeroport decit la Ianca pentru ca exista infrastructura si putea fi modificata", a precizat liderul PNG.
Alexandru a mai spus ca administratia din orasul vecin s-a descurcat mult mai bine, iar ministrii pe care i-a avut au facut ceva pentru binele cetatenilor pe cind Braila, care a avut un reprezentant in minister la un moment dat, a ramas la acelasi nivel.
"Asta a fost soarta Brailei. Am avut si noi un ministru al Finantelor, era o posibilitate de realizare a unor investitii, dar nu s-a facut nimic. Am mai avut ministri si inainte de Revolutie, dar nu s-au implicat, galatenii au facut ceva investitii. La noi ca la nimeni, se cearta stinga cu dreapta, toata lumea este impotriva tuturor. Asta e realitatea. Noi daca vom ajunge la guvernare vom lua exemplul celor de la Galati care sint foarte uniti cind isi sustin cauza. Luati exemplul celor 1.000 de hectare", a declarat liderul PNG.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu