Mergi la conţinutul principal

Ploaie cu funingine peste Brăila, din cauza unui incendiu de vegetaţie din judeţul Tulcea

* brăilenii s-au impacientat, după ce bucăţi mari de funingine au început să cadă peste tot muncipiul, în special peste zona centrală * sursa a fost depistată cu greu de autorităţile locale, care au verificat tot oraşul şi împrejurimile, pentru a vedea ce se întâmplă * concluzia: un incendiu de vegetaţie din judeţul Tulcea este la originile fenomenului

O adevărată ploaie cu bucăţi de funingine cade de ceva vreme peste municipiul Brăila, mulţi locatari temându-se că fenomenul este cauzat de un incendiu puternic izbucnit în oraş sau prin împrejurimi. Autorităţile locale au pornit de la aceeaşi premisă, încercând să depisteze focarul pe raza municipiului Brăila. Cum însă la dispeceratul 112 nu a fost primit niciun apel care să semnaleze vreun incendiu puternic, iar cercetările din teren nu duceau la niciun rezultat, s-a ajuns la concluzia că funinginea provine din altă zonă. Această presupunere s-a adeverit în scurt timp. "Sursa funinginii care cade peste Brăila este în judeţul Tulcea, mai exact în zona localităţii Jijila, unde a izbucnit un incendiu de vegetaţie, pe o suprafaţă acoperită cu stuf. Urmează ca autorităţile tulcene să stabilească de la ce a pornit focul şi să stabilească măsurile care se impun. La nivelul municipiului Brăila, ne-am mobilizat şi noi, cei de la Garda de Mediu, şi Primăria şi conducerea ISU, pentru a depista de unde provine această funingine", ne-a declarat Carmen Popoacă, comisarul şef al Gărzii de Mediu Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro