Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pietoni neatenti tavaliti de masini

Ieri, in decurs de 4 ore, politistii de la Circulatie s-au confruntat cu doua accidente rutiere, produse din cauza pietonilor care traversau neregulamentar, fara sa se asigure.
"La ora 8.15, Nicolae T., 44 ani, conducea un autoturism marca "Fiat" pe Sos. Buzaului, iar la intersectia cu Str. Grigore Alexandrescu l-a surprins si accidentat usor pe Ionel P., 49 ani, care traversa carosabilul prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima a fost transportata la spital si diagnosticata cu leziuni minore, nefiind necesara internarea", ne-a precizat comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere.
Sursa citata ne-a declarat ca dupa doar 4 ore, pe Calea Calarasilor s-a produs un alt accident, tot din vina pietonului: Mirela I., 37 ani, care pilota un "Daewoo Espero", nu a putut evita impactul si l-a lovit in plin pe Viorel B., 17 ani, care trecea strada neregulamentar. Liceanul a suferit o fractura la bratul sting si a fost transportat la spital, pentru ingrijiri medicale. Politistii de la Circulatie au intocmit in ambele cazuri dosare penale, pentru a stabili cu exactitate imprejurarile evenimentelor si au recoltat conducatorilor autor probe de singe, pentru stabilirea alcoolemiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii