Mergi la conţinutul principal

Pieţele agroalimentare, programate pentru reabilitare şi modernizare

• au întâietate cele cu vad comercial mare • investiţiile se realizează cu banii companiei Administraţia Pieţelor  

 

Administraţia Pieţelor are în derulare un amplu proiect investiţional în cadrul căruia şi-a propus modernizarea pieţelor agroalimentare din oraş. După cum a explicat primarul municipiului, Marian Dragomir, la Piaţa Halelor lucrările sunt pe ultima sută de metri şi urmează la rând Piaţa Microhală. „În zona Piaţa Halelor a fost amenajată şi piaţa de păsări, după ce nu demult au fost făcute lucrări în sectorul de legume unde s-a turnat asfalt şi s-au montat tarabe noi. Suntem acum în faza de analiză a proiectului ce vizează acoperişul de la Piaţa Microhală, care va fi următoare modernizată, în sensul extinderii acoperişului actual şi înlocuirii plăcilor de azbociment care sunt acum acolo. Vom avea un acoperiş nou, din panouri tip sandwich, cu stâlpi noi, cu asfalt pe jos, iar anul următor vom intra şi cu tarabe noi în această piaţă, precum şi în toate celelalte pieţe din municipiu”, a declarat sursa citată, adăugând că toate lucrările se vor face de către firme selectate în urma unor proceduri de achiziţie publică, prin SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice). De asemenea, edilul a punctat că ordinea realizării lucrării la pieţele agroalimentare din municipiu este dată de vadul comercial al fiecăreia, precum şi de numărul de comercianţi dar şi de cumpărători. 

Abia după ce vor fi fost modernizate toate pieţele din oraş, susţine primarul, municipalitatea va trece la implementarea proiectului cu piaţa de gros, planificat pentru zona Obor, de pe şoseaua Râmnicu Sărat. 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro