Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Piciu" si "Sobolanu", trimisi in judecata pentru furt calificat

Valentin I., 16 ani, poreclit "Piciu" - individ arestat pentru alte infractiuni - si Irinel Cosmin S., zis "Sobolanu", de 17 ani, au fost deferiti instantei de judecata, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Piciu' este acuzat ca i-a furat unui coleg de scoala telefonul mobil si ca a jefuit masina unei eleve de la Colegiul National "Gh. M. Murgoci". Sobolanu' a participat numai la a doua fapta penala, el fiind cercetat in stare de libertate.
Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorul Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul Judetean, in ziua de 13 octombrie 2005, minorul M. M., elev la Scoala Generala nr. 5 Braila, s-a intilnit cu Valentin I. si cu Irinel S., colegii lui, pe care i-a insotit initial in Piata Concordia, apoi in Gradina Mare. La un moment dat, vazind ca M. M. are la el un telefon mobil, Valentin zis Piciu' i l-a cerut "ca sa trimita un mesaj". Infractorul nu numai ca a refuzat sa-i restituie colegului telefonul, dar l-a si vindut unui individ necunoscut. A doua zi, tatal baiatului pagubit s-a adresat Politiei.
Pe 19 octombrie 2005, Piciu' si amicul sau, Sobolanu', au pus ochii pe autoturismul "Ford Mondeo" BR-04-CMI, apartinind brailencei M. V., eleva la Colegiul National "Gh. M. Murgoci". Tinara de 19 ani a parcat masina pe B-dul Cuza, aproape de "Winmarkt", apoi a intrat in magazinul "Eurostil". Cei doi raufacatori au pindit-o, apoi au spart geamul de la portiera "Fordului" si - desi ora 12.00 - au sustras din interior doua posete golindu-le continutul. Piciu' si Sobolanu' n-au avut insa mare lucru de furat. In posete se aflau mai multe manuale si caiete, o legitimatie de elev si doua stilouri. Dezamagiti, infractorii au aruncat "prada" intr-o curte de pe strada Masinilor, mai putin stilourile.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii