Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul a sustinut doua partide de verificare in cantonamentul de la Slanic Moldova

Aflata la jumatatea cantonamentului centralizat, Petrolul Ianca a sustinut si doua partide amicale cu echipe din cel de al patrulea esalon fotbalistic al tarii.
Simbata, in primul meci, petrolistii au dispus, cu 5-0, de Inter Onesti. Dupa un corner executat de Balta, Emil Cristian (min. 9) a deschis scorul, iar Moldoveanu l-a majorat in minutul 25 dupa o cursa personala. Petrolistii au controlat in continuare ostilitatile si au mai inscris inca o data pina la pauza prin Costel Rosu.
In repriza a doua, Petrolul a dominat teritorial, dar nu a transformat decit doua actiuni. Berceanu (min. 60), a urcat scorul la 4-0, dupa o pasa de la atacantul recent transferat la gruparea din Ianca, Botezatu, iar cu citeva minute inainte de finalul partidei Rosu si-a mai trecut inca o data numele pe lista marcatorilor si a stabilit si scorul final al meciului, 5-0.
Petrolul a inceput meciul cu urmatorul unsprezece: Badiu - Tudor, Em. Cristian, Bulancea, Balta - Moldoveanu, Lupu, Bosoi, Bandarica - Rosu, Berceanu.
In repriza a doua au mai evoluat Dragan, Botezatu, Stanciulescu, Bratu, Costache, Puscasu, Jinga.

Berceanu si Rosu si-au trecut in cont cite o dubla in partida cu Minerul Comanesti

Duminica dimineata in formula Dragan - Tudor, Em. Cristian, Zainea, Bulancea - Rosu, Balta, Bosoi, Bandarica - Berceanu, Botezatu, petrolistii au cistigat cu 8-2 amicalul cu Minerul Comanesti.
Berceanu a deschis scorul la capatul primului sfert de ora al meciului insa la putin timp gazdele au restabilit egalitatea. Elevii lui Negoita si Bulancea au trecut usor peste acest moment si pina la pauza au marcat de inca trei ori prin Botezatu, Rosu si Berceanu.
La cinci minute de la reluare, Bandarica a inscris direct din corner pentru ca dupa numai sase minute Lupu sa urce scorul la 6-1.
Ultimele doua goluri pentru gruparea din Ianca au fost realizate de Neta (min. 65) si Rosu (min. 85), Alex Neta fiind coautor si la ultimul gol al Petrolului.
Dupa minutul 50 antrenorii divizionarei C i-au mai trimis in teren pe Neta, Lupu si Stanciulescu.
Juniorii Costache, Bosoi, Bratu, Jinga si Puscasu s-au intors duminica la Braila deoarece de luni au reinceput cursurile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii