Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul primeste vizita Politehnicii Galati

Gazdele au "infimieria" plina *Dorin Zainea, autorul unicului gol din tur este suspendat

Dupa meciul pe care l-a avut la Faurei, la Petrolul s-a marit numarul jucatorilor accidentati. Daca Balta, Jinga si Rosu, care acuza probleme minore de sanatate, ar putea fi recuperati, trei titulari cu siguranta vor absenta cel putin la acest meci. Moldoveanu are piciorul in ghips, Emil Cristian are entorsa si pina miercuri nu a participat la antrenamente, iar Botezatu a facut oreion si timp de doua saptamini va sta departe de gazon. O alta absenta importanta este cea a lui Zainea care, pentru cartonasul rosu primit la Faurei, este suspendat pentru aceasta etapa. Pe aceasta lista mai figureaza Badiu si Bratu, primul operat de menisc, cel de-al doilea de apendicita.
In aceste conditii, antrenorii petrolisti au o sarcina foarte dificila pentru partida de astazi de pe teren propriu cu Politehnica Galati, formatie aflata pe locul al saptelea, al carei obiectiv este acela de a se salva de la retrogradare.
Cu toate acestea, oficialii Petrolului sint optimisti si spera ca vor obtine primul succes din acest retur. "Traversam intr-adevar un moment dificil, dar aceasta nu inseamna ca nu avem si solutii pentru a-l depasi. Vom miza pe juniorii din propria pepiniera si sint convins ca acestia vor lupta cu multa daruire pentru a demonstra ca merita sa evolueze in primul unsprezece. Trebuie sa spargem gheata si sa obtinem prima victorie din acest sezon" declara presedintele Iancu Teodorescu.
In tur Petrolul a cistigat cu 1-0, printr-un gol marcat de fundasul central Dorin Zainea, in minutul 75.

CS Faurei evolueaza pe terenul liderei

Formatia din Faurei nu a reusit pina in acest moment sa acumuleze decit un punct si nici in aceasta etapa nu are sanse sa schimbe ceva deoarece evolueaza pe terenul Deltei Tulcea, formatie care nu a pierdut decit un singur meci in acest campionat fiind realmente promovata in Divizia B.
Infringerea din prima runda si egalul cu Petrolul au coborit-o pe CS Faurei pe locul al 12-lea, iar aceasta pozitie si-ar putea-o imbunatati abia dupa meciul de la Tulcea, cind va disputa doua partide consecutive pe teren propriu.
"Este greu de crezut ca noi vom pleca cu puncte din aceasta deplasare. Ne vom apara sansele si vom incerca sa limitam scorul pentru ca si golaverajul poate fi important in alcatuirea clasamentului final", declara antrenorul Iacob Carst.
In partida tur de la Faurei Delta Tulcea s-a impus cu 3-0, dupa ce la pauza a condus cu 1-0. Pantelie a deschis scorul in minutul 28, iar Cretu si-a trecut in cont o dubla in partea secunda a meciului.

Etapa a 16-a programeaza meciurile:
Junkers Galati - CSM Rm. Sarat (0-1)
Oil Terminal Constanta - Petrolul Berca (1-3)
Aurora 23 August - Abatorul Slobozia (1-0)
Farul II Constanta - Hidro-Metalcord Buzau (2-3)
Unirea Slobozia - Axiopolis Cernavoda (3-1)
Petrolul Ianca - Politehnica Galati (1-0)
Delta Tulcea - CS Faurei (3-0)
In paranteza sint trecute rezultatele inregistrate in tur.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii