Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul Ianca va juca pe Stadionul "Stefan Vrabioru" cu Unirea Slobozia

Dupa un rezultat bun la Portul Constanta, Petrolul spera sa parcurga urmatoarele noua etape cu tot atitea rezultate pozitive. Noul antrenor, Iacob Carst, a facut cunostinta luni cu jucatorii si tot din aceeasi zi a inceput pregatirile in vederea partidei de astazi cu Unirea Slobozia. Actualul tehnician a mai antrenat gruparea petrolista in urma cu 16 ani si acum considera ca tinara generatie de fotbalisti poate obtine rezultate superioare celei pe care a pregatit-o atunci. In tabara Petrolului nu sint probleme de lot, toti jucatorii fiind deja conectati la importanta poartidei de astazi.
"Ce pot sa-mi doresc eu la prima partida pe banca Petrolului, un rezultat foarte bun bineinteles. Petrolul a traversat o perioada mai putin buna, insa egalul de la Constanta sper sa le fi ridicat moralul si pina la finalul sezonului sa nu mai pierdem nici un punct. Va fi foarte greu, dar nu imposibil ca sa ne atingem scopul", a declarat Iacob Carst. In campionatul trecut, Petrolul a cistigat cu 3-1 pe stadionul "Stefan Vrabioru" si a pierdut cu 2-4 partida disputata la Slobozia.

AS Vitorul Insuratei sustine un examen dificil la Constanta

Potrivit declaratiilor presedintelui Paul Alexandru, AS Vitorul va incerca sa-si continue ascensiunea spre podium printr-un rezultat bun la Constanta. Jucatorii formatiei din Insuratei sint constienti ca nu vor avea o sarcina usoara deoarece Farul II este satelitul formatiei care activeaza in primul esalon fotbalistic si cu siguranta va beneficia de aportul unor jucatori valorosi.
Vioreanu, Bratosin si Dobre, citiva doar dintre jucatorii care reprezinta nucleul de baza al echipei Viitorul, sint optimisti si considera ca au sanse reale sa obtina o remiza la Farul II.
Etapa a 9-a programeaza meciurile:
AS Dodu - CS Ovidiu
Oil Terminal Constanta - Dinamo II Bucuresti
Rocar ANEFS Bucuresti - Steaua II Bucuresti
Aurora Mangalia - Phoenix Ulmu
Farul II Constanta - AS Viitorul Insuratei
UFC Chitila - Politehnica Timisoara
Inter-Gaz Bucuresti - Dunarea Calarasi
Portul Constanta - Callatis Mangalia
Petrolul Ianca - Unirea Slobozia
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii