Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste jumatate dintre elevii prezentati la olimpiada de georgrafie au note peste sapte

Simbata s-a desfasurat la Colegiul "Murgoci" faza judeteana a olimpiadei de geografie, la care au participat 310 elevi, iar mai bine de jumatate dintre acestia au obtinut note peste 7.00, dintre care 12 note intre 9.00 si 10.00. Inspectorul de specialitate, prof. Steluta Dan, a remarcat ca au participat mai multi elevi decit de obicei din mediul rural, in special la clasa a VIII-a. Concursul a constat in doua probe, una teoretica si alta practica, insa subiectele au fost extrem de dificile, a mai spus inspectorul de specialitate, prof. Steluta Dan.
La faza nationala, care se va desfasura la Brasov, in perioada 14 - 20 aprilie, vor participa noua elevi: Maria Terente - Scoala "C. S. Aldea", Alexandru Lefter, Marcela Procopie - "Balcescu", Bogdan Trandafir, Ciprian Cristea, Stefan Trasca, Alexandru Mustata, Silvia Ghioca si Roxana Zavoiu - "Murgoci". Acesti elevi au fost pregatiti la clasa de profesorii: Liviu Buzatu - Scoala "Aldea", Steluta Dan, Simona Novac si Pascu Gabriel - "Murgoci", Georgeta Danaila si Carmen Pirlog - "Balcescu". Inspectorul de specialitate a mai subliniat modul exemplar in care profesorii de geografie din municipul Braila si din aproape toate localitatile judetului au participat la aceasta activitate, astfel incit nu au existat nici un fel de probleme in privinta asistentei si corectarii lucrarilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii