Mergi la conţinutul principal

"Performanta incepe in curtea scolii" si-a derulat prima editie

In perioada 11-12 octombrie 2008, pe baza sportiva a Scolii "AL. I. Cuza", s-au desfasurat actiunile inscrise in cadrul primei editii a Festivalului sportiv scolar "Performanta incepe in curtea scolii".
"Proiectul, derulat de Asociatia judeteana de volei in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, Liceul cu Program Sportiv, Palatul Copiilor precum si o serie de cluburi sportive din municipiu a avut ca obiective atragerea elevilor pe terenul de sport, intarirea starii generale de sanatate a tinerei generatii, selectionarea celor mai buni elevi sportivi si indrumarea lor catre sportul de performanta.
Competitia a fost finantata de Directia pentru Sport a Judetului Braila", a declarat profesorul Viorel Luca.
La festival au participat 4 echipaje din scolile "Al. I. Cuza", "Ion Bancila", "Dimitrie Cantemir" si Scoala din Cazasu, iar pe parcursul celor doua zile au avut loc intreceri sportive la atletism, fotbal baieti, volei fete, sah baieti si fete, tenis de masa baieti si fete, o proba de dans in perechi si una de cultura generala.
Pe linga cei 88 de elevi sportivi, la festival au participat cu demonstratii de aeromodele, karturi, dans sportiv si tae kwan do o serie de elevi din institutiile si cluburile partenere. De asemenea, la manifestari au participat peste 200 de spectatori elevi si parinti.
Festivalul s-a incheiat cu o discoteca si jocuri distractive.
Pe parcursul celor 2 zile de intreceri, elevii participanti au beneficiat de suplimente de hrana, fructe, apa minerala, sucuri si dulciuri.

Echipa scolii organizatoare a monopolizat locurile intii

La finalul intrecerilor, prin aditionarea punctelor obtinute de fiecare echipaj s-a alcatuit clasamentul general pe scoli.
Primul loc i-a revenit scolii "Al. I. Cuza" care a acumulat 33,5 puncte, in timp ce pe pozitiile doi si trei s-au clasat echipele scolilor "Dimitrie Cantemir", 22,5 puncte si respectiv "Ion Bancila" , 21,5 puncte. La o diferenta foarte mica de podium s-a clasat echipa Scolii din Cazasu, cu 19,5 puncte.
Cistigatoarea primei editii a Festivalului "Performanta incepe in curtea scolii", echipa Scolii Al. I. Cuza, a primit o cupa pe care o va pastra pina la editia viitoare, urmind sa o transmita scolii care va cistiga editia a doua si o cupa ,"pui" pe care o va pastra in vitrina cu trofee sportive.
Clasamentul pe probe:
Atletism: 1 Andrei Larie (Al. I Cuza), 2 Andrei Tronciu (D. Cantemir) si Alexandra Turcu(Ion Bancila)
Fotbal baieti: competitia a fost cistigata de echipa scolii Dimitrie Cantemir, iar la volei fete cea a Scolii Al. I Cuza.
Sah: cistigatori au fost Sorina Mocanu si Daniel Mocanu, ambii de la Scoala Al. I. Cuza.
Tenis de masa: Mihai Lalu si Iraida Berco, ambii de la Scoala Al. I. Cuza.
Dans in perechi: Darius Dumitrache si Stefania Neagu, ambii de la Scoala Al. I. Cuza.
Cultura generala: Iulian Ionescu si Alina Iacob de la scoala Dimitrie Cantemir.
Jocuri distractive: Teodora Raileanu (Al. I. Cuza), Alexandru Petre (Dimitrie Cantemir), Vasilica Raileanu (Scoala Cazasu), Andrei Tronciu (Dimitrie Cantemir).
Au mai fost acordate premii pentru cel mai tinar participant, Darius Dumitrache (Al. I. Cuza), cea mai tehnica jucatoare de volei, eleva Mihaela Vasioiu (Al I. Cuza) precum si cel mai tehnic jucator de fotbal, Andrei Tronciu (Al I. Cuza).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB