Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pentru Steaua se pune in continuare problema calificarii

Atacantul Victoras Iacob a declarat, marti, ca Steaua nu se considera calificata in grupele Cupei UEFA, desi a cistigat, in deplasare, cu scorul de 3-0, prima mansa a turului I al competitiei in fata formatiei norvegiene Valerenga.
"Normal ca se pune in continuare problema calificarii. Antrenorul Oleg Protasov ne-a spus ca trebuie sa jucam pina in ultimul minut. Nu trebuie sa luam usor acest meci, pentru ca ati vazut ca in Cupa UEFA apar multe suprize. Sigur ca este mult sa revii de la 3-0 si sa cistigi cu 4-0. Sintem constienti ca avem prima sansa, dar trebuie sa raminem cu picioarele pe pamint. Nu cred ca norvegienii vor fi resemnati, cei din strainatate au o alta mentalitate decit a noastra", a spus jucatorul stelist, care a adaugat ca dintre cele trei echipe romanesti, Rapid are cele mai mici sanse de a se califica mai departe in Cupa UEFA.
Victoras Iacob a mentionat ca ar fi vrut ca meciul retur cu Valerenga sa se dispute pe stadionul din Bulevardul Ghencea, pentru ca ar fi fost cu totul alta atmosfera. "Meciul retur nu va fi chiar ca in Ghencea, sper sa vina spectatori multi si sa ne faca sa ne simtim ca aici, desi nu se poate asta. Sa joci in Ghencea este altceva", a spus atacantul, care spera ca Nicolae Dica sa revina cu gol la Steaua.
La rindul sau, Sorin Ghionea spera ca Steaua sa beneficieze de sprijinul cit mai multor suporteri la Constanta: "Speram ca meciul cu Valerenga sa nu fie ca in deplasare, ci sa ne simtim ca acasa. Sper ca suporterii constanteni sa fie alaturi de noi, pentru ca avem nevoie de sprijinul lor. Daca mai spera Valerenga? Pai Liverpool nu spera in finala Ligii Campionilor, la scorul de 0-3? Au sanse, insa acest 3-0 ne da o oarecare liniste. Oricum trebuie sa fim atenti si concentrati pe toata durata partidei. Sper ca Dica sa reintre cu gol".
Jucatorul a mentionat ca ar dori ca toate cele trei echipe romanesti sa ajunga in grupele Cupei UEFA, pentru ca asta ar fi benefic pentru fotbalul autohton.
Intrebat cum comenteaza declaratia patronul Gigi Becali, care a spus ca vrea ca Steaua sa cistige Cupa UEFA, Ghionea a spus: "Sa fim realisti si cu picioarele pe pamint, este greu sa cuceresti trofeul, dar nimic nu este imposibil".
Ghionea a comentat, de asemenea, atitudinea antrenorul formatiei Poli Iasi, Ionut Popa, la meciul cu Steaua, din etapa a VII-a a Diviziei A: "Sunt convins ca asistentul Marcel Savaniu a auzit cum ne injura antrenorul Ionut Popa, insa daca el spune ca nu a auzit, poate ca era prea concentrat la meci. Este normal ca antrenorul sa fie alaturi de noi si sa ne ia apararea impotriva unei persoane care ne-a injurat tot timpul".
Si Victoras Iacob a precizat ca nu este normal ca un antrenor sa adreseze injurii jucatorilor formatiei adverse. "Nu au fost la locul lor acele declaratii ale lui Ionut Popa", a adaugat Iacob.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii