Mergi la conţinutul principal

PD face opozitie de dragul opozitiei

Isi sar la beregata unii altora, cu orice prilej. Pentru democratii si liberalii braileni nu exista cale de intelegere, sub nici o forma.
Una dintre ultimele probleme aflate in disputa vizeaza scepticismul manifestat public de catre democrati fata de proiectul infiintarii zonei de dezvoltare intercomunitara dintre Braila si Galati.
Presedintele organizatiei municipale PNL Braila, Petrica Popa, considera ca numai de colaborare nu poate fi vorba intre cei doi parteneri de Alianta, si-i acuza pe democrati ca sint de ani de zile Gica contra, facind opozitie, chiar si atunci cind sint la putere. El este uimit ca nici macar proiectul generos de apropiere intre Braila si Galati, pentru binele comun, nu este de natura sa-i multumeasca pe democrati: "Din nefericire pentru noi, PD Braila a fost si ramine un partid nehotarit. Domniile lor vor sa fie la putere, atunci cind interesele proprii le-o cer, iar pentru situatiile delicate, care cer analiza si actiunea factorilor politici, ei se situeaza ca actiune si ca discurs intotdeauna in opozitie. In opozitie cu oricine, in opozitie cu orice. O opozitie de dragul opozitiei. S-au vazut si in ultima perioada tot felul de situatii expuse incorect de membrii PD si in mod incorect manifestate fata de asa-zisii colegi de Alianta, fata de PNL Braila. Dorinta domniilor lor de a-si crea imagine fara a face nimic, dar a lovi intotdeauna in cei care fac sau incearca sa faca ceva pentru municipiul Braila s-a vazut si la ultima sedinta a CLM, cind ar fi vrut sa nu voteze acel parteneriat dintre cele doua municipii si judete, incercind tot felul de subterfugii si aberatii, tocmai pentru a iesi in fata si a anihila efectul creat de factorii politici la momentul respectiv".
In ceea ce-i priveste, democratii cred ca in problema proiectului zonei de dezvoltare intercomunitara, ca si in orice alta chestiune, de fapt, pe liberali nu-i intereseaza binele comunitatii, ci nu fac altceva decit sa tina trena PSD-ului, in adevarata alianta de la Braila, PNL-PSD.
"Dupa declaratiile pe care le-am vazut vizavi de PD, cum ca ar fi Gica Contra si ar avea o atitudine contraproductiva, sau distructiva in CLM, probabil ca se supara unii, fiindca ne exprimam punctele de vedere. Vizavi de proiectul de hotarire legat de acordul de parteneriat intre Braila si Galati, va reamintesc ca PD a votat atit in CLM si CJ cele doua hotariri, dar, e adevarat, am avut niste puncte de vedere legate de includerea comunei Vadeni si de transparenta acestui parteneriat, adica am considerat ca ar fi fost necesara o consultare publica. Voiam sa vedem ce cred brailenii despre acest parteneriat, nu ce cred niste minti mai mult sau mai putin aburite sau afumate. Ceea ce vreau sa se stie este ca PD nu va deveni niciodata remorca vreunui partid, asa cum a devenit PNL pentru PSD", considera presedintele PD Braila, Horia Vasioiu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu