Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paznici bauti sau dormind la serviciu

Cu prilejul unei razii printre paznicii de la institutii din Braila, politistii au descoperit o serie de indivizi bauti sau care dormeau in post, fie pe banii contribuabililor, fie pe banii angajatorilor. S-a intimplat in noaptea de 4 spre 5 mai a.c., cind lucratori din cadrul Biroului de Politie Urbana- Compartimentul Sisteme de paza au continuat actiunile de prevenire pe linia respectarii prevederilor Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor, la 15 unitati asigurate cu personal de paza proprie sau agenti de la firme specializate. Politistii au aplicat 8 sanctiuni contraventionale In valoare de 600 lei (RON).
"B.Gheorghe, paznic la santierul de constructii din incinta Scolii Generale nr.9, din municipiu, a fost depistat, In timpul serviciului, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. P. Fanel, paznic la santierul de constructii de la Spitalul Judetean pentru Urgenta Braila, a fost gasit dormind In timpul serviciului. O.Nicolae, paznic la SC "Gigaprod" SRL, a fost depistat sub influenta bauturilor alcoolice In timpul serviciului. P.Anton si D.Florin, angajati In calitate de paznici la SC"Euromany" SRL, au fost depistati sub influenta bauturilor alcoolice, de asemenea, In timpul executarii serviciului. Agentul de paza P.Gheorghe, angajat al unei societati specializate, a fost depistat dormind In timpul executarii serviciului la SC "Electrica" SA. Toti au fost sanctionati cu amenda contraventionala In valoare de 100 lei (RON), fiecare, conform art.48 din Legea 333/2003", informeaza Biroul de Presa al Politiei brailene.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii