Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru morti si patru disparuti, in urma unei viituri violente in Grecia

Patru turisti greci s-au inecat si alti patru au fost dati disparuti in urma unei viituri puternice provocate de ploile abundente din Arcadia, in sudul Greciei a anuntat, duminica, politia locala, citata de AFP.
In timpul operatiunilor de salvare desfasurate simbata seara in apropiere de riul Loussios, in zona turistica Dimitsana, a fost descoperit trupul unei femei in virsta de 21 de ani, iar in cursul noptii echipele de salvare au gasit trupurile altor doua femei si cel al unui barbat, toti morti prin inecare.
Alti zece turisti au fost gasiti nevatamati.
Incidentul s-a petrecut simbata seara, surprizindu-i pe turisti pe un mal abrupt, care s-a prabusit din cauza viiturii. Autoritatile au trimis la fata locului toate echipele de salvare din regiune, politisti si doua unitati specializate in interventii in urma catastrofelor naturale, acestea fiind sustinute de voluntari si de mai multe elicoptere.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii