Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patru medalii la nationalele de atletism pentru juniori I

Atletii braileni s-au numarat si in acest an printre laureatii Campionatelor Nationale de atletism pentru juniori I, cucerind o medalie de aur, una de argint si doua de bronz.
Dupa ce, in urma cu doua saptamini, a obtinut bronzul la tineret Ionut Vlaicu, sportiv cu dubla legitimare LPS-CSM si-a trecut in palmares titlul national la juniori I in proba de 60 m garduri, iar colegul sau de la CSM, Alexandru Chiricuta, in aceeasi finala a ocupat ultima pozitie a podiumului de premiere.
"Timpul realizat de Vlaicu, 7:95, este foarte bun si il recomanda pentru europenele de la vara" a declarat, la finalul probei, profesorul Dumitru Mihail, cel care se ocupa de destinele sportivului brailean.
Pentru CSM in afara de A. Chiricuta a mai punctat si Anamaria Ionita, sportiva pregatita de profesoara Irina Roata reusind sa-si treca in cont doua medalii, una de argint la 60 m garduri si una de bronz la 400 m plat.
Alti trei atleti braileni au reusit sa acceada in finale, Marian Caliof si Ionel Capitaneanu la 60 m garduri, Daniel Gagiu la saritura in lungime.
Pentru Mihalcea si Gagiu aceasta a fost ultima verificare inaintea finalelor pentru juniori II, programate a se desfasura la sfirsitul acestei saptamini.
"Rezultatele noastre au fost foarte bune atit ca performante, cit si ca timpi. Sportivii de la care se asteptau medalii si-au indeplinit obiectivele, iar cei mai mici au aratat o forma buna si cu siguranta se vor numara printre medaliati la juniori II" a mai precizat Dumitru Mihail.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii