Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

Politie de piata

Politia Pietelor a fost desfiintata, la doar un an de la infiintare. De aceea, politistii pietelor nici n-au apucat sa ajunga la scoala, macar la alea 4 clase.

Acuz, deci exist

Vicele CJ, Gheorghe Chiru, acuza ca se masluiesc concursurile pentru angajari in Consiliul Judetean. Pai mi se pare normal sa fie asa, din moment ce chiar conducerea CJ a fost numita printr-un vot masluit.

Lasati cu autoBuzele umflate

Calatorii fraudulosi prinsi pe mijloacele de transport in comun ale "Braicar" au fost amendati cu peste jumatate de miliard de lei, in doar 5 saptamini. Cu banii astia, calatorii fraudulosi mai bine isi cumparau propriul lor autobuz.

Strada Sperantei, la subsol

Directia Judeteana pentru Tineret Braila va ajunge in strada. Adica exact unde i-ar fi si locul, caci tinerii stau pe strada, nu-i asa?

PasaRica nu stia sa zica...

Elevii de la Liceul "Cerna" lupta pentru salvarea cotofenelor. Dar ce-au, mai, nene, chiar s-au terminat toate celelalte pasarici din oras?

Ce se intimpla, doctore?

Doctorului-senator Sabau i se va interzice accesul in salile de operatie ale Spitalului Judetean. Asta ca nu cumva sa-i molipseasca si pe ceilalti medici si sa se apuce cu totii de chiulit.

Salam de porcule!

Procesatorii de carne si crescatorii de porci si-au declarat razboi. Ciudat e ca, desi ne-am fi asteptat ca sa arunce unii in altii cu conserve, salam si purcelusi, ei s-au apucat sa improaste cu rahat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii