Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

Politie de piata

Politia Pietelor a fost desfiintata, la doar un an de la infiintare. De aceea, politistii pietelor nici n-au apucat sa ajunga la scoala, macar la alea 4 clase.

Acuz, deci exist

Vicele CJ, Gheorghe Chiru, acuza ca se masluiesc concursurile pentru angajari in Consiliul Judetean. Pai mi se pare normal sa fie asa, din moment ce chiar conducerea CJ a fost numita printr-un vot masluit.

Lasati cu autoBuzele umflate

Calatorii fraudulosi prinsi pe mijloacele de transport in comun ale "Braicar" au fost amendati cu peste jumatate de miliard de lei, in doar 5 saptamini. Cu banii astia, calatorii fraudulosi mai bine isi cumparau propriul lor autobuz.

Strada Sperantei, la subsol

Directia Judeteana pentru Tineret Braila va ajunge in strada. Adica exact unde i-ar fi si locul, caci tinerii stau pe strada, nu-i asa?

PasaRica nu stia sa zica...

Elevii de la Liceul "Cerna" lupta pentru salvarea cotofenelor. Dar ce-au, mai, nene, chiar s-au terminat toate celelalte pasarici din oras?

Ce se intimpla, doctore?

Doctorului-senator Sabau i se va interzice accesul in salile de operatie ale Spitalului Judetean. Asta ca nu cumva sa-i molipseasca si pe ceilalti medici si sa se apuce cu totii de chiulit.

Salam de porcule!

Procesatorii de carne si crescatorii de porci si-au declarat razboi. Ciudat e ca, desi ne-am fi asteptat ca sa arunce unii in altii cu conserve, salam si purcelusi, ei s-au apucat sa improaste cu rahat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii