Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Partidul Noua Generatie si-a reluat activitatea

Dupa o pauza de aproximativ un an in lumea politica braileana, Partidul Noua Generatie si-a reluat activitatea sub o noua denumire si cu o alta conducere la nivel local, dar cu aceleasi obiective pentru anul 2008.
Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele interimar al partidului, fostul senator PRM Ionel Alexandru, a precizat ziaristilor ca partidul va functiona sub denumirea de Partidul Noua Generatie Crestin Democrata (PNGCD) si ca filiala braileana este in plina reorganizare. "La Braila, partidul nu a mai functionat de aproximativ un an, iar acest lucru s-a datorat unor disfunctionalitati ale filialei locale. Acum avem o noua conducere interimara si sintem pregatiti de munca. Luptam impotriva monopolului de putere al stingii si in special al social democratiei, care a venit la putere prea repede si sta cam mult acolo, ma refer aici la faptul ca, dupa 50 de ani de comunism, stinga tot conduce in Romania. Partidul are ca obiective politice principale intrarea in Parlamentul Romaniei si ajungerea la guvernare".
In ceea ce priveste faptul ca, cu putin timp in urma, doi primari PNGCD au ales sa devina membri ai Partidului Democrat, presedintele a precizat ca a stat de vorba cu cei doi si ca unul dintre ei, respectiv Stan Boboc, primarul de la Mircea Voda, se gindeste sa se reinscrie in partid. "In judet nu mai existau decit citeva filiale, care nu prea functionau, dar in aproximativ 3 luni am reusit sa deschidem filiale in 36 de comune. Partidul a avut 24 de consilieri, din care au ramas 20, si doi primari, care au parasit partidul. Primarul de la Victoria, Tica Ion, a precizat ca nu mai doreste sa se reinscrie in partid, dar cel de la Mircea Voda ne-a precizat ca are in vedere acest lucru. In momentul de fata avem aproximativ 700 de membri, dar sintem siguri ca in citeva luni vom reusi sa depasim 2.000. Aderenta este destul de mare si din cauza fotbalului, care are o influenta deosebita asupra partidului. Prin comunele unde nu aveam membrii, am intrebat cine sint suporteri ai echipei Steaua, iar ei au fost activati, au devenit membri si am facut cite o filiala in localitatile respective", a mai precizat Ionel Alexandru.
Pentru anul 2008, tinta filialei brailene este intrarea in Consiliul Local Municipal si in Consiliul Judetean. Proaspat reintors in lumea politica, presedintele PNGCD este de parere ca ceea ce se intimpla la conducerea Primariei este in dezavantajul tuturor brailenilor. "Eu am stat un an de o parte, sa vad ce se intimpla si am constatat ca nu s-a intimplat mai nimic, dimpotriva, Braila s-a degradat. Acesta a fost si motivul pentru care am ales sa ma intorc in politica. M-a dezamagit situatia de la Primarie, acolo este un haos total care este in dezavantajul tuturor cetatenilor, nu numai a celor doi implicati in acel scandal".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii