Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Partida Steaua - Rapid se va juca cu casa inchisa

Meciul Steaua - Rapid, programat joi, de la ora 20.30, pe stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", in mansa secunda a sferturilor de finala ale Cupei UEFA, se va disputa cu casa inchisa, a anuntat directorul executiv al gruparii din Bulevardul Ghencea, Valeriu Argaseala.
Steaua va juca al treilea meci consecutiv pe teren propriu din cupele europene cu casa inchisa, precedentele intilniri fiind cu SC Heerenveen, scor 0-1 si Betis Sevilla, scor 0-0.
Simbata s-au vindut aproximativ 18.000 de bilete, duminica - 7.000, luni - aproximativ 5.000, iar marti au fost puse in vinzare ultimele 2.200 de bilete la peluzele I si II, distribuite doar la casele stadionului Steaua.
Numarul de bilete pus in vinzare de FC Steaua este de aproximativ 35.000, la care se adauga 2.430 de tichete rezervate, conform protocolului, suporterilor rapidisti. Fanii echipei Rapid vor avea acces la tribuna intii a stadionului National, intr-un sector in care nu au fost disponibile bilete pentru fanii stelisti.
Pentru partida Steaua - Rapid, pretul unui tichet la peluze a fost de 20 de lei, la tribuna a II-a - 30 de lei, tribuna I-a - 50 de lei, iar tribuna 0 - 100 de lei. Cererile pentru tichete, venite din toata tara, au depasit de citeva ori capacitatea stadionului.
In urma acestui meci, Steaua va avea incasari din bilete de aproximativ 300.000 de euro.
Accesul publicului in incinta stadionului va fi permis incepind cu ora 16:30. Atit la casele de bilete, cit si la intrarea in stadion, fortele de ordine vor fi ajutate de membri ai Compartimentului de flagrant al Politiei Romane, care vor urmari buna desfasurare a vinzarii biletelor si a accesului spectatorilor.
Meciul tur dintre Steaua si Rapid s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Formatia care va obtine calificarea in semifinalele Cupei UEFA va intilni cistigatoarea dublei manse FC Basel - Middlesbrough FC (2-0 in tur).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii