Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Partida dintre AS Viitorul Insuratei si Portul Constanta s-a aminat pentru simbata la ora 13,00

Desi fotbalistii din Ligile a doua si a treia au luat de mult vacanta, componentii echipei AS Viitorul Insuratei asteapta inca sa dispute restanta din penultima etapa a turului, cea cu Portul Constanta.
Partida nu s-a desfasurat atunci cind a fost programata deoarece constantenii nu s-au prezentat la Insuratei. La o saptamina de la incheierea turului, AS Viitorul a primit un fax de la federatie prin care era anuntata ca partida amintita se va disputa la o data pe care o vor alege de comun acord cele doua formatii. Numai ca nici de aceasta data termenul nu a fost respectat de Portul.
Astfel, meciul programat a se desfasura miercuri 6 decembrie la Insuratei a fost re-reprogramat pentru simbata, 9 decembrie, de la ora 13,00.
"Nu avem ce face, sintem prea mici pentru un razboi atit de mare si, pentru a nu ne crea probleme, acceptam orice decizie, numai sa se termine o data si sa putem sa le dam vacanta jucatorilor. Cu exceptia lui Stanciu tot lotul este valid si speram sa putem alinia cel mai bun unsprezece pentru a cistiga acest meci", a declarat Paul Alexandru presedintele AS Viitorul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii