Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Parlamentarii PLD de Braila vor functii importante in structurile de conducere ale partidului

Ambii parlamentari PLD de Braila vor sa ocupe functii importante in structurile de conducere ale partidului. Atit senatorul Dan Sabau cit si deputatul Gabriel Sandu si-au anuntat candidaturile pentru alegerile interne din cadrul partidului ce vor avea loc simbata, 31 martie. Conform declaratiilor celor doi, senatorul Sabau candideaza pentru functia de secretar zonal, pe zona de sud - est a formatiunii politice, iar deputatul Gabriel Sandu candideaza pentru o functie de vicepresedinte.
Cele mai importante functii din structura de conducere a PLD sint cea de presedinte, al carui candidat este liderul interimar Theodor Stolojan, cea de presedinte executiv, unde si-a anuntat dorinta de a candida senatorul Gheorghe Flutur, si functia de presedinte al Consiliului Reprezentantilor Nationali, dorita de strategul partidului, Valeriu Stoica. Pe linga cele trei functii de presedinte, unde nu exista contracandidati, cei aproximativ 1.200 de participanti la Congresul PLD de simbata urmeaza sa isi aleaga si 7 vicepresedinti, un secretar general executiv si 8 secretari executivi pe regiuni de dezvoltare. Functiile de vicepresedinti sint impartite pe mai multe domenii de activitate: organizarea si dezvoltarea partidului, resurse umane, strategii de comunicare si imagine, probleme institutionale si juridice, mediul de afaceri, relatia cu societatea civila, probleme politice si relatii internationale. Deputatul de Braila Sandu vizeaza o functie de vicepresedinte pe organizarea si dezvoltarea partidului si are un catracandidat in persoana unei colege din Bucuresti. In ceea ce il priveste, senatorul Dan Sabau nu stia ieri, la inchiderea editiei, daca are contracandidat pentru functia pe care si-o doreste.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii