Mergi la conţinutul principal

Parcare cu probleme în faţa sediului unei şcoli de şoferi

În condiţiile în care locurile de parcare sunt din ce în ce mai greu de găsit, faptul că o şcoală de şoferi îşi ţinea autocamionul cu remorcă folosit la predarea cursurilor în parcarea din faţa blocului de pe bulevardul Independenţei unde îşi are sediul a provocat nemulţumirea locatarilor din zonă. "Acest camion stă aproape permanent aici, iar când se iese cu el pe traseu, cei de la şcoala de şoferi pun câteva maşini de-a curmezişul, ca nu cumva noi, ceilalţi locatari ai blocului, să putem parca pe spaţiul rămas liber. Nu e corect aşa ceva, ca atâtea locuri de parcare să fie ocupate de o singură firmă care îşi are sediul la parterul blocului! Din câte ştiu, normal ar fi ca un autocamion să fie ţinut în autobazele de la marginea municipiului, nu în centrul oraşului", ne-a declarat unul dintre locatarii nemulţumiţi.
Vineri, un echipaj al Poliţiei Locale a verificat situaţia la faţa locului. Potrivit şefului Serviciului Rutier al Poliţiei Locale Brăila, Ciurea Seni, administratorului respectivei şcoli de şoferi i s-a pus în vedere să elibereze zona. "Nu am luat măsura sancţionării ci doar am avertizat firma în cauză să găsească un loc de parcare pentru autocamionul cu remorcă într-un spaţiu special destinat", ne-a spus reprezentantul Poliţiei Locale.
Imediat după vizita agenţilor, autocamionul a fost mutat. "Nu cred că deranja pe nimeni aici, locurile de parcare respective oricum rămân goale. Din câte ştiu, e o singură persoană în bloc care este nemulţumită de prezenţa camionului acolo. Pentru a nu mai fi discuţii, vom căuta să îl relocăm. Problema e că acest autocamion este nou, a necesitat o investiţie considerabilă, iar în momentul în care o să îl lăsăm la marginea oraşului este foarte posibil să avem probleme, să i se fure componente. Faptul că îl ţineam în faţa sediului era legat nu numai de siguranţa vehicului ci şi de necesitatea folosirii sale ca material didactic, la cursurile pe care le susţinem aici", ne-a declarat administratorul şcolii de şoferi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro