Mergi la conţinutul principal

Parapet de beton vandalizat lângă fosta Casă a Tineretului

* o perioadă, taluzul va rămâne fără protecţie, până când Primăria va parcurge procedurile birocratice pentru a include această reparaţie neprevăzută în obiectivele de investiţii pentru anul în curs

 

 

 

 

O porţiune din parapetul de beton de lângă fosta Casă a Tineretului - clădirea în stil neoromânesc care zace abandonată de ani de zile - a fost vandalizată, fiind efectiv dislocată de pe poziţie şi aruncată la baza taluzului falezei. Cel mai probabil, ”lucrarea” a fost făcută de unul sau mai mulţi adolescenţi înfierbântaţi care, loviţi de sindromul ”hormonul bate neuronul”, or fi vrut să atragă atenţia fetelor din zonă despre cât de forţoşi sunt ei, dând cu picioarele sau cu obiecte contondente în bietul parapet până l-au rupt de tot. Problema e că lipsa acestuia pune în pericol persoanele - tineri şi mai puţini tineri - care obişnuiesc să îşi petreacă timpul în zonă pentru a admira panorama falezei Dunării. Iar înlocuirea parapetului distrus se prefigurează a fi un lucru de durată. ”Deocamdată nu putem spune când vom face reparaţiile necesare. Această lucrare nu a fost prevăzută în obiectivele de investiţii pentru anul în curs, pentru că nu aveam de unde să ştim că cineva va ţine neapărat să distrugă acest parapet. Trebuie să parcurgem procedurile legale pentru un proiect de reparaţii de acest gen, iar asta necesită timp. Cert este că vom încerca să intervenim cât mai repede. Până atunci, zona va fi delimitată cu marcaje şi benzi, pentru a avertiza cetăţenii despre pericolul existent”, ne-a declarat viceprimarul Alexandru Jantea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro