Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Otelul Galati, intr-un amical derulat pe stadionul Progresul

Simbata, chiar daca a evoluat intr-o partida amicala, pe teren propriu, Dacia Unirea avea putine sanse de cistig, in opinia celor prezenti, in fata unui adversar de valoarea Otelului Galati.
Insa cu toate ca Petre Grigoras a aliniat cea mai buna formula de echipa, nu a reusit sa-si conduca elevii spre un rezultat bun. Mai mult, in prima repriza, Otelul nu a reusit sa trimita nici un sut spre poarta lui Barbu, portarul de rezerva al divizionarei A, care a evoluat la gruparea braileana deoarece Olteanu si Bodea au acuzat probleme de sanatate.
Dacia a deschis scorul in minutul 9, prin Bogos care a reluat in plasa mingea respinsa de Vitca, dupa un sut foarte puternic al lui Daniel Plesa. In minutul imediat urmator, Plesa, coordonatorul de joc al Daciei, a profitat de o nesincronizare a fundasilor centrali adversi si l-a executat pe portarul galatean, majorind scorul la 2-0 in favoarea gazdelor.
Prima repriza s-a incheiat cu alte doua mari ocazii in contul brailenilor. In minutul 23, dupa o combinatie cu Ciocea si Plesa, Olenic a scapat spre poarta adversa, dar a trimis mingea in bara, iar sapte minute mai tirziu, cel mai bun jucator de pe teren, Plesa, a trimis mingea printre fundasii centrali spre Ungureanu, atacantul Daciei a ramas singur cu Vitca, dar de data aceasta portarul galatean a avut o interventie salvatoare.

Dacia a mai inscris inca o data si apoi s-a retras in aparare sa-si conserve rezultatul

Introdus in partea secunda a partidei, Fanel Ghioca a urmarit cu atentie o faza creata de colegii sai din linia mediana si a sutat din careu, aducindu-i Daciei un nesperat 3-0.
Abia din acest moment, galatenii au inceput sa-i puna ceva probleme colegului lor din poarta Daciei. Barbu s-a aratat insa a fi inspirat, reusind sa apere atit mingea sutata de Radu Oprea, cit si cea a lui Badescu.
Chiar daca dupa marcarea celui de-al treilea gol Dacia s-a aparat pentru a-si conserva rezultatul, spre finalul meciului, pe contraatac, Covaci a irosit sansa de a marca cel de-al patrulea gol.
Desi nu voia sa se arate afectat de aceasta infringere, Petre Grigoras i-a strecurat o mica "intepatura" lui Octavian Ulman: "Eu va bat in partide oficiale", iar actualul tehnician al Otelului facea aluzie la perioada in care se afla pe banca tehnica a Petrolului Moinesti si cistiga cu aceasta disputele din Divizia B, cu Dacia.
"Sint foarte multumit de rezultat si de jocul echipei. Vom ramine inca o saptamina in cantonament, perioada in care vom efectua cite doua antrenamente pe zi. Sper ca in continuare sa gasim adversari pentru ca pe linga pregatirea fizica sa putem sa ne perfectionam si pregatirea tehnico-tactica prin jocuri de verificare", a declarat la finalul meciului, Imilian Serbanica.
Pentru saptamina aceasta Dacia Unirea are programate doua partide de verificare, miercuri cu Petrolul Berca si simbata cu Junkers Galati, dar ramine de vazut daca cele doua echipe vor da curs invitatiei.

Dacia: Barbu - Stoian, Pelin, L. Ivan, Constantinescu, Ciocea - Plesa, Olenic, Dobre, Bogos - Ungureanu
Au mai jucat, Arsenie, Covaci, Ghioca, Iliuta.
Otelul: Vitca - Somodean, Nogo, M. Baciu, Craciun - Gado, Marginean, Costin, Apostol - D. Stan, Baltoi
Au mai jucat, Calin, C. Dobre, Roman, Badescu, Macare, R. Oprea
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii