Mergi la conţinutul principal

Organizatia de tineret a PNL Braila are presedinte interimar bucurestean

Liberalii braileni au primit intariri de la Bucuresti pentru a se organiza mai bine, dar si pentru a mai schimba un pic imaginea organizatiei brailene. Directorul general al cancelariei presedintelui Camerei Deputatilor, Diana Tusa, vicepresedinte in cadrul TNL (Tineretul National Liberal), a fost numita presedinte interimar al organizatiei de tineret a PNL Braila. Aceasta se va ocupa in perioada care urmeaza de organizarea TNL Braila, dar, in general, are ca misiune reinprospatarea activitatiei brailene a PNL. Referitor la numirea unui liberal de la Bucuresti in fruntea organizatiei de tineret brailene, presedintele organizatiei judetene a PNL Braila, Constantin Cibu, ne-a declarat: "Este un lucru bun faptul ca Bucurestiul s-a aratat interesat de organizatia noastra si ca ne-a intins o mina de ajutor. Sint sigur ca Diana Tusa va pune ordine in organizatia de tineret si va ajuta si organizatia mare. Perioada este buna, toata lumea este din nou pe baricade si speram sa avem rezultate, pe plan politic, din ce in ce mai bune". La rindul sau, Diana Tusa ne-a declarat: "In perioada imediat urmatoare ma voi ocupa de organizarea TNL Braila. Din nefericire exista doar la municipiu un astfel de nucleu si e nevoie sa dezvoltam acest segment al PNL Braila in intreg judetul. Am fost desemnata de conducerea centrala a partidului sa ma ocup de filiala braileana pentru ca, fiind vicepresedinte pe probleme de organizare, facusem deja un tur de tara si cunosteam situatia de la Braila cel mai bine. Acum trebuie sa ne punem pe treaba si, impreuna cu colegii braileni, sa formam o organizatie de tineret puternica, iar pe cea de seniori sa o promovam mult mai eficient".
Diana Tusa este membru al PNL de 10 ani, iar din martie 2007 este vicepresedinte al organizatiei de tineret a partidului. A profesat ca avocat pina in 2005 cind a inceput sa lucreze pentru ministrul pentru relatia cu Parlamentul, pe atunci, Bogdan Olteanu, iar mai apoi presedintele Camerei Deputatilor: "Am fost implicata in toate activitatile din partid, am luat-o de jos in sus, am trecut prin toate etapele prin care poate trece un om tinar intr-un partid. Si asta mi-a fost de foarte mare folos in cariera. Sper ca si la Braila sa fac treaba buna, dar asta se va vedea clar peste ceva timp", a mai adaugat Tusa.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu