Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Orange" si-a prezentat ultima generatie de solutii tehnologice

"Orange", liderul telecomunicatiilor mobile in Romania, a participat la seria de conferinte SolePAD, un roadshow specializat pe comunicarea business-to-business. In cadrul unei conferinte organizate saptamina trecuta, la Galati, "Orange" Romania a prezentat ultima generatie de solutii de telecomunicatii aplicate sectorului de afaceri, iar participantii la eveniment au avut posibilitatea sa testeze serviciile de date "Orange" in cadrul unui stand special amenajat."Orange" se afla deja la al treilea an de participare la SolePAD, serie de evenimente lansate in 2005, care da posibilitatea companiilor din domeniile telecom, IT si financiar sa isi prezinte ofertele reprezentantilor intreprinderilor mici si mijlocii din diferite zone ale tarii. "Acest gen de conferinte ne permite sa intram direct in legatura cu reprezentantii segmentului caruia ne adresam. Avem ocazia de a prezenta o parte dintre serviciile "Orange" dedicate clientilor business, sa explicam modul lor de folosire, sa oferim exemple practice etc. In plus, in sesiunea de intrebari de la sfirsitul prezentarii si in pauze putem dialoga direct cu clientii, care pot solicita detalii suplimentare sau isi pot exprima opiniile privind serviciile noastre”, a declarat Alexandru Cristian, SOHO&SME Proposition Manager, "Orange" Romania.
Orange Business Services ofera solutii integrate de voce si internet, precum si un program gratuit de beneficii si sisteme de control al costurilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii