Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Opt atleti braileni la primul Grand Prix pentru seniori, tineret si juniori I

Simbata, la Bucuresti, se desfasoara primul Grand Prix atletic pentru seniori, tineret si juniori I, din acest an, competitie la care sportivii au sansa de a realiza baremurile de participare la Campionatele Nationale indoor.
La aceasta competitie, Clubul Sportiv Municipal va fi reprezentat de Ionut Roata, Eduard Gheorghiu, Ionut Stoian, Alexandru Chiricuta precum si alti patru sportivi cu dubla legitimare LPS - CSM, Ionut Vlaicu, Paraschiv Eftimie, Alin Staver, Marian Chioveanu, cu mentiunea ca toti atletii enumerati mai sus merg pe cheltuiala CSM-ului, liceul neavind deocamdata fonduri pentru competitii.
"Mergem la acest Grand Prix numai cu sportivii care au obtinut si anul trecut medalii si care anul acesta sint intr-o forma deosebita si cu siguranta isi vor depasi propriile recorduri. Toate cheltuielile pentru concursul care va avea loc pe 28 ianuarie sint suportate de CSM, LPS-ul neavind deocamdata fondurile necesare, asa cum nu a avut nici pentru Grand Prix-ul rezervat juniorilor III, din 22 ianuarie. Alti cinci sportivi care sint pe referatul de la liceu nu vor participa din lipsa de fonduri. Fara sprijinul directoarei Tinca Amza nu am fi putut participa la aceasta competitie cu juniorii, fapt ce conditioneaza participarea la finalele pe tara, sportivii mentionati fiind toti medaliati in 2005, atit in competitiile interne cit si la Jocurile Balcanice. Speram ca, in perspectiva apropiata, sa se rezolve aceasta situatie fara precedent creata la LPS, pentru a da dreptul macar sportivilor care au confirmat sa reprezinte cu succes clubul si orasul", a declarat profesorul Dumitru Mihail, cel care ii va insoti pe sportivi la competitie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii