Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olaroiu: Cei care spun ca Steaua-Sportul a fost aranjat traiesc pe alta lume

Antrenorul Cosmin Olaroiu, a declarat, joi, ca cei care considera ca meciul Steaua - Sportul, scor 2-1, din etapa a XXVIII-a a Diviziei A, a fost aranjat, traiesc pe alta lume.
"Dupa orice meci cistigat de Steaua s-au facut speculatii. La meciul cu Bistrita n-a acuzat nimeni. Numai cind are un rezultat negativ Steaua nu este acuzata. Sa acuzi dupa un meci de campionat o echipa care ajunge in semifinalele unei cupe europene este destul de...Nu e tactica, fiecare se rezuma la ceea ce poate", a spus antrenorul FC Steaua.
Comentind faptul ca FC Rapid a depus memoriu la LPF impotriva echipei sale, acuzind-o de scandari rasiste dupa meciul cu Sportul din Regie, Olaroiu a precizat: "Se poate sa fim acuzati de orice, nu este nici o problema, nu ma mai mira nimic".
Cosmin Olaroiu considera ca Sportul Studentesc merita sa joace intr-o cupa europeana. "E normal sa fie suparati dupa ce au pierdut cu noi, si eu, cind eram la FC National, am trait aceleasi sentimente. Au reusit o performanta extraordinara sa ajunga pina aici, isi merita locul pe care il ocupa", a spus Olaroiu.
Atacantul Victoras Iacob s-a aratat deranjat de acuzele aduse de Rapid echipei din Bulevardul Ghencea. "Rapid ne acuza de multe, tot timpul trebuie sa ne acuze de ceva. Sintem prea importanti si normal ca sintem acuzati tot timpul, de toata lumea. Inseamna ca le este frica, logic", a comentat Iacob.
Jucatorul stelist crede ca Jiul Petrosani si FC Vaslui vor fi foarte motivate in meciurile cu echipa sa, din ultimele doua etape ale sezonului, asa cum au fost toate formatiile cind au intilnit Steaua.
Iacob a mentionat ca nu este imposibila victoria echipei Sportul Studentesc in Giulesti, in etapa a XXIX-a a Diviziei A. "Dupa parerea mea, nu este un lucru foarte greu de realizat", a adaugat Iacob.
Mijlocasul Costin Lazar (Sportul Studentesc) a declarat ca inca nu este interesat de stimulentul financiar promis de presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, cite 5.000 de euro de jucator in cazul unui egal sau a unei victorii in Giulesti. "Inca nu ne-a trecut amaraciunea infringerii cu Steaua, inca ne mai gindim la meciul ala. A fost un meci slab al nostru. Nu ma intereseaza banii domnului Becali, eu vreau sa-mi fac treaba cit mai bine la meciul cu Rapid. Mizez pe un rezultat bun in Giulesti", a spus Lazar.
Mijlocasul dinamovist Stefan Grigorie a afirmat ca Steaua are prima sansa la cistigarea titlului, lucru pe care si-l doreste si el. "Important pentru Dinamo este sa prinda o cupa europeana. Vom tine cu Steaua, altfel nu am avea sanse", a subliniat Grigorie.
Cosmin Olaroiu, antrenorul selectionatei LPF, Victoras Iacob, Costin Lazar si Stefan Grigorie, convocati in acest lot, au plecat, joi dimineata, spre Timisoara, pentru un turneu amical.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii