Mergi la conţinutul principal

OFICIAL! Prof. Elena Tudor, noul inspector şcolar general

* aceasta a fost timp de şapte ani directoarea Liceului Teoretic „Nicolae Iorga”

 

 

 

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila are un nou şef, după plecarea lui Cătălin Canciu la Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului. Este vorba despre prof. Elena Luminiţa Tudor, profesoară de limba şi literatura română la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, liceu pe care l-a condus timp de şapte ani.

Contactată de redactorii „Obiectiv”, prof. Elena Tudor ne-a declarat că astăzi a aflat despre numirea în funcţia de inspector şcolar general.

Am aflat şi eu în dimineaţa asta, m-au sunat cei de la Inspectorat că a venit ordin pentru numirea mea ca inspector şcolar general. La momentul acesta ordinul este începând cu data de 26 august 2022 până pe data de 31 august 2022, deci pentru aceste câteva zile care au mai rămas din acest an şcolar că aşa se procedează. Dar va fi un ordin şi pentru anul şcolar 2022-2023. Am acceptat deoarece am experienţă ca director de aproape şapte ani, din 2015, şi întotdeauna am vrut binele copiilor şi al sistemului în sine. Cred că faptul că am început de jos profesor, diriginte, director şi aşa mai departe reprezintă o experienţă care poate fi de folos la nivel macro dacă pot să spun aşa. Până acum am funcţionat la nivel micro”, ne-a declarat aceasta.

Elena Tudor susţine că în prezent este apolitică, însă în trecut a fost membru ALDE.

Deocamdată fac politici educaţionale şi sunt foarte bine aşa”, ne-a precizat aceasta.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro