Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oamenii si neoamenii politici ai saptaminii

Ca la fiecare final de saptamina, ii vom evidentia pe politicienii sau persoanele cu functii in administratia locala care s-au remarcat, din punctul nostru de vedere, la modul pozitiv, dar si la cel negativ prin declaratiile sau actiunile lor. Nu de alta, dar experienta ultimilor ani ne-a aratat ca, in fiecare saptamina, sint comentarii sau fapte laudabile ale alesilor nostri, dar si afirmatii sau actiuni de tot risul.

PSD Braila

Organizatia judeteana PSD este de laudat pentru rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare, care au situat-o pe primul loc, ca procent, intre formatiunile politice locale. PSD-istii braileni au reusit sa adune, pentru candidatii partidului lor, 29,35% din voturi, ei fiind urmati, in ordine, de PD- 26,07%, PNL- 10,7% si PLD - 9,8%. Amintim ca, la nivel judetean, la alegerile europarlamentare, din totalul celor 315.474 alegatori inscrisi pe listele electorale permanente si speciale, s-au prezentat la urne 85.461, insa 4.670 de voturi au fost anulate.

Consilierii municipali PD Braila

Pentru a doua oara in ultima luna, consilierii municipali PD s-au opus si au reusit sa blocheze un proiect de hotarire care viza realizarea, in cartierul Lacu Dulce, a unui complex rezidential destinat brailenilor cu posibilitati materiale, care-si pot permite locuinte cu un grad sporit de confort. Ansamblul respectiv este gindit cu magazine, gradinite, scoli, parculete de joaca pentru copii. Proiectul a fost propus spre aprobare consilierilor in conditiile in care deja s-au gasit firme interesate sa investeasca in acest tip de proiect, insa democratii se opun sistematic, pe motiv ca terenul trebuie sa fie folosit numai pentru locuinte sociale, adica pentru brailenii saraci. In ciuda asigurarilor primarului ca exista teren berechet si pentru locuinte sociale, singura problema fiind cu finantarea si a apelului sau de a valorifica aceste oportunitati, consilierii democrati - alaturi de PLD-istul Grigore Potec - au votat impotriva.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii