Mergi la conţinutul principal

O parte dintre locuitorii cartierului Chercea nu vor avea, saptamina aceasta, apa potabila

O parte dintre locuitorii cartierului Chercea vor fi nevoiti, zilele urmatoare, sa-si procure apa potabila fie de la alti vecini, fie pur si simplu sa o cumpere din comert. Asta din cauza ca mai multe avarii survenite in reteaua de apa din zona au necesitat intreruperea furnizarii pentru a se putea interveni in remedierea acestora. Asa cum a explicat conducerea regiei locale de apa - canal, ploile din ultimele zile, dar si din cauza lucrarilor care se efectueaza in zona pentru extinderea retelei de canalizare, mai multe conducte de alimentare cu apa a consumatorilor au cedat. Grav este faptul ca, pentru remedieri, specialistii regiei au apreciat ca vor fi necesare mai multe zile, in functie de conditiile meteo. Sint afectati consumatori din zona strazilor Nicolae Topor, Viforului si Comuna din Paris intre strazile Vasile Sirbu si Viforului. "O parte dintre consumatori au de suferit din cauza intreruperii furnizarii pentru interventia echipelor regiei, iar altii din cauza presiunii scazute a apei", ne-a declarat conducerea RA "Apa" care a apreciat ca circa 20% dintre consumatorii din zona vor avea probleme din cauza avariilor in retea.
Important de mentionat este ca in zonele in care s-au produs avariile se efectueaza lucrari de extindere a retelei locale de canalizare, efectuate in cadrul programului ISPA - Instrument pentru Politici Structurale de Pre- Aderare, prin intermediul caruia municipiul Braila beneficiaza de fonduri pentru reabilitarea si extinderea retelei de canalizare, construirea unei statii de epurare a apelor uzate si terminarea noului canal colector.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu