Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O infringere previzibila

Asa cum era de asteptat, HC Zalau si-a fructificat avantajul terenului propriu insa, fara a minimaliza evolutia pe ansamblu a echipei gazda, diferenta foarte mare de goluri s-a datorat si interventiei lui Gheorghe Tadici. Antrenorul Zalaului si al lotului national si-a facut "numarul" inca din startul meciului, interventiile sale verbale avind o mare priza la cei doi arbitri care s-au lasat oarecum influentati, mai ales in partea a doua a meciului.
Deoarece sansele de a realiza un rezultat bun pe terenul singurei echipe care inca mai spera la titlu erau minime, daca nu chiar nule, antrenoarea Alexandrina Soare a considerat ca este momentul sa le dea posibilitatea rezervelor sa se afirme, iar de aceasta oportunitate a profitat in primul rind Horobet.
HC Dunarea a facut o prima repriza buna, cu momente echilibrate, avantajul gazdelor la pauza fiind de doar sase goluri.
Cele mai bune, dar si cele mai prolifice jucatoare ale Zalaului, Roxana Gatzel si Daniela Crap, aceasta din urma fiind si pe podium in clasamentul golgeterelor, au condus echipa gazda spre o victorie reconfortanta, dar, asa cum am mai spus, la ea a pus umarul si brigada de arbitri.
HC Zalau a cistigat la o diferenta de 17 goluri si a facut astfel o repetitie utila inaintea a doua meciuri foarte importante, partida din deplasare la "U" Jolidon Cluj si apoi a derby-ului de pe teren propriu, cu Rulmentul Brasov.
Cele mai prolifice jucatoare de pe teren au fost Roxana Gatzel cu 10 goluri si Daniela Crap cu 8, de la gazde, in timp ce principalele marcatoare brailene au fost Ana Horobet 4, Ramona Ruscior 3, Irina Radovici 3, Alina Moroianu 3, Roxana Sanda 2.
"Nu ne-am deplasat la Zalau pentru a face doar act de prezenta, dar am fost si perfect constienti de valoarea si obiectivele echipei pe care urma sa o intilnim. Noi trebuie sa raminem cu picioarele pe pamint si sa nu facem din aceasta infringere la scor "un capat de tara". Acum trebuie sa ne concentram atentia catre partida de pe teren propriu cu CSM Sibiu, pe care trebuie sa o cistigam", declara directorul sportiv, Teodor Ciochia.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii