Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"O felicit pe Alina Moroianu pentru ca a avut taria si puterea de concentrare sa marcheze in momentele cele mai importante ale finalului de meci"

Dupa un parcurs oarecum oscilant datorita numeroaselor ratari, HC Dunarea a reusit sa incheie la egalitate partida de pe teren propriu cu HCM Roman si sa obtina, in extremis, un punct foarte important.
Cu toate ca inca mai era afectata de evolutia mai putin reusita a unora dintre elevele sale profesoara Alexandrina Soare a acceptat sa faca la cald o evaluare a jocului prestat de handbalistele brailene.

- Care ar fi concluzia dupa partida cu HCM Roman?
- Noi trebuie sa ne evaluam corect fortele, sa ne vedem locul si eu cred ca si echipa, si conducerea este foarte constienta de acest lucru. Este bine ca am cistigat cu echipele cu care sintem angrenati in lupta de evitare a retrogradarii. Cu exceptia Rapidului, la Braila au venit numai echipe din partea superioara a clasamentului.
Si cu toate acestea am reusit sa facem o figura frumoasa pe teren propriu cu Oltchim si HCM Roman, formatii care au ca obiectiv cupele europene si implicit jucatoarele si finantarea corespunzatoare.
Acum urmeaza o serie de partide teoretic mai usoare pe teren propriu si sint convinsa ca le vom cistiga.
- Care sint cauzele oscilatiilor din jocul echipei?
- Nu vedeti ca la noi imediat ce intervine o accidentare a uneia dintre jucatoarele de baza, deja se schimba tot jocul, apar inexactitati deoarece avem un lot valoric mic, iar fetele sint obisnuite sa joace numai intr-o anumita formula.
Adriana Leordean, cu care am inlocuit-o pe Ruscior, a avut o perioada de inactivitate, din motive obiective, de o luna si jumatate si abia acum a intrat intr-o crestere de forma. De aceea nici jocul ei nu a fost unul conform asteptarilor.
- Sinteti multumita de rezultat?
- Eu consider ca este un punct mare cistigat. Sa nu uitam ca Romanul a invins cu citeva etape in urma la Oltchim si ca a repurtat succese si in fata altor echipe din partea superioara a clasamentului. Ca se putea mai bine si ca nu sint justificate ratarile jucatoarelor noastre in situatii de unu la unu cu portarul advers, este adevarat. Pentru faptul ca nu au respectat indicatiile mele, voi lua masuri.
- Ce ati reusit sa schimbati in cele din urma la echipa si prin aceasta cursul partidei?
- Am insistat in primul rind pentru faza de aparare. I-am trasat sarcina precisa jucatoarei noastre Sanda Asandei sa o marcheze strict pe numarul unu la oaspetelor, Demeterca. Pe de alta parte, cu o aparare mult mai grupata, le-am determinat pe jucatoarele adverse sa greseasca. Nu pot insa sa trec cu vederea si chiar o felicit pe Alina Moroianu pentru ca a avut taria si puterea de concentrare sa marcheze de trei ori la rind, de la 7 metri, in situatii foarte tensionate ale meciului, dupa ce anterior Patru si Ruscior ratasera.
- Ce va propuneti pentru meciul din etapa urmatoare?
- De fiecare data obiectivul nostru este acela de a cistiga si ne vom "bate" cu Astral Posta Cilnau, la Buzau, pentru victorie. Dar principalul nostru obiectiv din perioada imediat urmatoare este pregatirea meciului de pe teren propriu, din etapa 18-a, cu CSM Cetate Deva.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii