Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Numai la noi se folosesc greselile de arbitraj ca scuze"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca oficialii cluburilor din Liga I s-au obisnuit sa foloseasca greselile de arbitraj drept scuza atunci cind echipele lor pierd puncte.
Dragomir considera ca Steaua a pierdut doua puncte in meciul cu UTA Arad, in cadrul etapei a XX-a a Ligii I, nu din cauza greselilor de arbitraj, ci din cauza nervozitatii excesive a jucatorilor. "Asta e, dom'le, ce sa facem? Fotbal fara scandal se poate? Nu se poate, nene, asa e la fotbal. Nu prea ma intereseaza pe mine arbitrajele, sa-i judece comisiile abilitate. Eu zic doar atit, vinovatii sa fie trasi la raspundere. Nu cred insa ca se va ajunge la arbitraje straine. Peste tot se gresesete. Daca va uitati si in campionatele de afara este la fel. Si acolo se greseste. Numai la noi se folosesc greselile de arbitraj ca scuze. Asa se intimpla mereu. Steaua a pierdut doua puncte cu Arad din cauza nervozitatii. Nu stiu cine face atmosfera asta printre jucatori, dar este o mare prostie", a declarat Dragomir.
Oficialul LPF nu crede in varianta amestecului politicului in fotbal, dupa ce managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a afirmat ca arbitrul asistent al partidei Steaua - UTA, Sebastian Gheorghe, ar fi gresit intentionat in defavoarea echipei lui Olaroiu, pentru a ajuta Rapidul in lupta pentru locul doi, patronul George Copos facind parte din acelasi partid cu tatal asistentului, Constantin Gheorghe. "Nu stiu daca politicul are influenta asupra fotbalului, asa cum se spune. Eu pot sa spun doar atit, ca il cunosc pe Gheorghe Constantin, care este un om integru, un om de o seriozitate exemplara. Acum, noi i-am scos din corpul observatorilor pe cei care au copiii arbitrii, dar ce sa le mai facem? Copilul unui doctor nu mai are voie sa se faca doctor, copilul unui judecator nu mai are voie sa se faca judecator? Fugiti domnule de aici, nu mai avem ce sa le facem? Sa-i spinzuram, ce sa le facem?", a mai spus Dragomir.
Si in ceea ce priveste discutia legata de locul de disputare a partidei Rapid - Poli Timisoara, care a avut loc la Craiova, si nu la Brasov, asa cum doreau conducatorii clubului organizator, Dragomir considera ca a avut dreptate. "La Rapid s-a dovedit inca o data ca am avut dreptate. La Brasov, unde vroiau ei sa joace, au fost -8 grade, iar la Craiova a fost 0 grade. Terenul a fost bun... Acum nu-l mai injura pe Dragomir? Acum pot sa spun ca ma pricep mai bine decit ei la fotbal", a opinat presedintele ligii.
Dragomir crede ca lupta pentru locul 2 din Liga I se va da intre Rapid si Steaua, giulestenii avind sanse sa se bata la titlu cu Dinamo, in anumite conditii. "Locul unu nu cred ca se va mai pune in discutie. Doar daca pierde Dinamo, daca Rapidul cistiga peste tot... Va spun eu, Rapidul este o echipa serioasa. O echipa serioasa cu antrenor serios. De patron nu vorbesc, pentru ca nu joaca el, dar sa stiti ca George Copos stie foarte bine sa-si faca meseria", a atentionat Dragomir.
"Parerea mea este ca cele mai bune transferuri le-au facut in aceasta iarna Dinamo si Rapid. Pai Dinamo si-a luat numai jucatori buni, tari de tot. Poli nu are inca forta. Are deocamdata doar patroni si presedinti destepti, capabili, dar are echipa slaba. N-are nici jucatori. Nici Andone (n.r. - Ioan Andone l-ar putea inlocui pe Alin Artimon la Poli Timisoara) n-are nici o sansa daca nu isi aduce jucatori. Lor le trebuie jucatori de valoare, nu ca Omulen...aaa...Moduke ala sau cum dracu' il cheama", a spus Dragomir despre campania de achizitii din perioada de pauza competitionala.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii