Mergi la conţinutul principal

Numai gura-i de Stancu! Si-aia spurcata!

Despre promisiunile muuuuulte ale mult iubitului si stimatului presedinte de Consiliu Judetean, pe numele lui Gheorghe si Bunea Stancu, s-au scriiiiiiiiiiiiiis si iar s-au scriiiiiiiiiiiiiiiiis texte la greu in presa locala. Pod, aeroport, spital de pediatrie, piata de gros, sosea suspendata, da' cite si mai cite ca le-am pierdut sirul. A facut ceva din toate acestea? Nimica, fratilor, ba mai mult le-a ingropat pe-alea vechi si-a inceput acuma cu altele noi. Vorbe, vorbe si iar vorbe. Ca promite cite-n luna si-n stele pentru prostii care-l cred, asta-i una, dar ca-si permite sa se adreseze femeilor, ca un proxenet jegos, care-i doar cu sula-n gura si-o da la toata lumea, este scirbos. Numai ca Stancu este un nerusinat care nu-si da seama in aroganta lui ca folosind acest limbaj se umple singur de cacat, dar mai ales isi face de ris sotia, o doamna de altfel. Mai exact, pentru cine nu-l cunoaste, aflati ca Bunea Stancu face avansuri si glume desantate cu aluzii sexuale la orice eveniment public, conferinte de presa, vizite ale unor delegatii straine etc. Sa te fereasca Dumnezeu, insa, sa intri in gura lui Stancu atunci cind ceva l-a deranjat. E jaaale! Ce-i iese pe guraaaaaa, nici pe stadioane n-auzi! In acest context, "ma pis pe articolele tale" este o mingiiere pe crestet fata de potenta verbala a presedintelui CJ. Apropo de potenta, personal, am impresia ca Stancu este complexat. Complexat de marime, de inaltime, nu stiu ce sa zic, dar ceva este. Altfel nu-mi explic sfatul pe care i l-a livrat el lui Nelu Rotaru, cum ca femeile doar la bani trag, fluturind sugestiv un teanc gros de lovele. A, era sa uit: educatia sexuala a lui Rotaru s-a petrecut tot in timpul unei conferinte de presa. Pai, bai, mucio-man, daca atragi femeile doar fluturind teancul de bani, inseamna ca te-ai inmuiat rau.

* potrivit www.dexonline.ro, múie a s.f. (reg. argotic) gura, plisc, fleanca; (in expr.) a duce cu muia a a amagi, a insela, a duce cu vorba

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu