Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nu se pune problema revenirii mele la Poli Timisoara

Antrenorul Cosmin Olaroiu a comentat, joi, intr-o conferinta de presa, situatia existenta la Poli Timisoara, fosta sa echipa, precizind, totusi, ca in acest moment nu se pune problema revenirii sale la gruparea timisoreana, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Nu sint in masura sa dau verdicte cu privire la ceea ce se intimpla acum la Poli. Poli trebuie sa treaca prin niste faze, pina la a ajunge sa devina o echipa matura, competitiva. S-a trecut foarte usor de la evitarea retrogradarii, la cistigarea campionatului. Sint niste faze de parcurs, trebuie rabdare. Sint convins ca, daca vor continua si isi vor stabili o strategie, vor avea pina la urma sorti mari de izbinda", a precizat Olaroriu.
Intrebat care este relatia sa actuala cu presedintele Marian Iancu, Olaroiu a spus: "Nu mai sint suparat pe domnul Iancu, mie imi pare rau de ceea ce i s-a intimplat lui, fiindca el a dat foarte multi bani la fotbal. Chiar daca, fata de mine, prin ceea ce noi doi am discutat, el nu a fost corect, pentru ce a facut pentru fotbal si pentru ce i s-a intimplat, imi pare rau. Mai ales ca eu stiu destul de bine acea situatie si ceea ce i se intimpla nu e deloc corect".
Tehnicianul formatiei Steaua, care este prezent la Timisoara in calitate de antrenor al selectionatei LPF in vederea disputarii unui turneu amical, s-a aratat convins ca Gheorghe Hagi ar fi putut obtine rezultate mai bune, daca nu ar fi existat atit de multa presiune. "Eu sint convins ca si Gica ar fi putut face mult mai bine, daca nu se facea mare tam-tam, s-a facut si la venirea lui, si in iarna... Dupa meciul Timisoara-Bacau, se spunea ca Poli e foarte aproape de titlul de campioana si era doar a doua etapa... Nu toti cei care sint aici in momentul de fata sint pregatiti pentru o performanta foarte mare", a spus Olaroiu.
Referitor la speculatiile facute inaintea meciului Steaua-Poli Timisoara pe seama faptului ca a pastrat legatura cu unii jucatori de la Poli, Olaroiu a spus: "De cind am plecat de la Poli, am vorbit doar cu Ovidiu Petre si Caramarin, de citeva ori, o data cu Silvasan, in rest cu niciunul dintre jucatori. Pe Ovidiu il cunosc, ca sa glumesc, inainte de a se naste, am contribuit si eu la evolutia lui, de mic copil. Numai mintile bolnave pot face speculatii. Nu are nici o legatura cu clubul Steaua sau cu mine personal ceea ce s-a intimplat la Poli".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii