Mergi la conţinutul principal

Nu mai vreau o țară “ca afară”!

Am ajuns să ne uităm la televiziunile “penalilor”, cum au fost poreclite Antena 3 și România TV, după dosarele patronilor Voiculescu și Ghiță, ca să vedem ce se întâmplă prin lume! Marile capitale ale Europei au luat foc. La propriu! Mii, zeci de mii de oameni au ieșit în stradă pentru libertate. În diferite limbi, (germană, engleză, franceză, italiană etc) înconjurați de polițiști sau de trupe bine echipate de “păstrare a ordinii publice”, cetățenii țărilor civilizate din Vest după care am tânjit cu toții când cântam “Vreau o țară ca afară”, s-au trezit într-un coșmar. Este un coșmar oribil pentru care actuala generație de cetățeni occidentali NU ARE PREGĂTIRE. Nu are antrenament! Una era să scandeze pro-LGBT, pro-populația de culoare, pro sau contra imigranților și cu totul alta este situația de acum! Când vechile democrații ale lumii sunt făcute harcea-parcea peste noapte, mai întâi intri în stare de șoc. Nu-ți vine să crezi! Doar așa se explică acest comportament de broască aruncată în oala cu apă de pe foc și care stă cumințică până ajunge la un pas să moară dar atunci este prea târziu. Cetățenii din Vest disciplinați, încrezători în guvernele lor, s-au încolonat, s-au vaccinat cu prima, cu a doua, cu a treia doză și au crezut în vorbele “clasei conducătoare”. Da, oameni buni! Am ajuns să vorbim din nou despre clasa conducătoare. Asta-i realitatea sumbră: se întrevede un regim față de care comunismul era de-a dreptul dulce. De ce? Păi, ce poate fi mai rău decât să ți se taie dreptul la muncă? Când în istorie s-a mai pomenit așa ceva? În Germania nazistă, Dumnezeule!

Stupefiant este că în Australia deja teroarea este maximă după cum în Austria se vorbește de vaccinarea OBLIGATORIE a întregii populații. La fel, în Italia, în Franța cetățenii nu mai sunt primiți la muncă fără certificat “verde” care înseamnă vaccinare sau trecere prin boală cu maximum 180 de zile înainte. De ce, în sfârșit, occidentalii au început să iasă în stradă? Pentru că ei nu mai pricep nimic: au făcut ce le-au spus guvernele: majoritatea s-a vaccinat și așa cum se afirma sus și tare de la toate “tribunele”, inclusiv din Parlamentul European, această supunere ar fi însemnat libertate deplină, revenirea la “normalitate”. Când colo, ce să vezi? Supunerea benevolă se transformă în sclavie! Val după val din ce în ce mai plin de îmbolnăviri a lovit și lovește taman țările ultra vaccinate. Explicații nu există! Nu ni se oferă: nici nouă, în România, unde rata de infectare a scăzut spectaculos, dar cu toate astea politicienii vor să ne impună certificatul verde și la muncă, indiferent că ne câștigăm pâinea la stat sau la privat. Asta în condițiile în care, CULMEA!, se ridică restricțiile pentru 1 Decembrie, pare-se și de Sărbători, dar suntem în continuare amenințați cu valul 5. Nu li se oferă vreo explicație nici cetățenilor conștiincioși din țările vestice care se trezesc cu drepturile îngrădite din ce în ce mai brutal pentru că vaccinarea și răsvaccinarea nu au oprit pandemia cum ni se tot “inoculează” în creier, ci dimpotrivă.

Vi se pare ceva logic în toate astea? Mai mult, și la noi și la ei, cetățenii care au anticorpi nu figurează în nicio statistică, nu beneficiază de nicio facilitate chit că ei sunt CEI MAI SĂNĂTOȘI.

Între timp politicienii noștri se bat pe ciolan, cu sau fără Covid-19: PNL, PSD, UDMR, USR, Iohannis par, toți, o apă și-un pământ câtă vreme deși este stare de alertă oamenii pot fi debranșați pentru neplata utilităților, bani pentru pensii și alocații cică nu mai sunt, atenționează Raluca Turcan, încă ministrul Muncii, iar amenințarea certificatului verde care să lase cetățenii neinoculați pe drumuri este tot mai reală.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro