Mergi la conţinutul principal

Nu mai vota proşti şi hoţi!

În primul rând, prezintă-te duminică la vot! Este extrem de important să votezi şi de data aceasta, chiar şi dacă nu eşti pe deplin convins că există un candidat care să fie perfect compatibil cu aşteptările, opţiunile şi standardele tale. Da, nu există nici acum, la aceste alegeri prezidenţiale, candidatul perfect, dar nici nu va exista vreodată. Votează-l însă pe cel care se apropie cel mai mult de viziunea ta. Nici cu partenerul de viaţă nu eşti 100% compatibil, de ce te-ai aştepta să te potriveşti perfect cu un candidat? Nu-l iei de soţ, nu-l iei acasă, ci îl pui să aibă grijă de o ţară. Şi, fie că votezi sau nu, un preşedinte tot va fi ales. Dar de votul tău şi al fiecăruia dintre noi depinde ce fel de preşedinte va avea, pentru următorii 5 ani, România.

Nu considera că turul 1 este mai puţin important şi că te vei decide în turul 2. Este foarte important şi cine ajunge în turul 2. De rezultatele din primul tur depind inclusiv soarta unor lideri de partid şi a unor partide în sine. Prezenţa la vot contează enorm în stabilirea ierarhiei pentru calificarea în turul 2. Gândeşte-te cum a fost la alegerile europarlamentare: de exemplu, PSD a avut 2 milioane de voturi, dar la o prezenţă de aproape 10 milioane de alegători, ceea ce a însemnat puţin peste 20%. Dacă prezenţa era de doar 5 milioane, PSD ar fi avut 40%. Şi nimic din ceea ce s-a întâmplat în ultimele 6 luni nu ar mai fi avut loc. Nimic! Pentru că ăia 2 milioane de votanţi PSD ar fi votat oricum, iar rânjetul lui Dragnea îţi apărea şi acum, în fiecare zi, pe toate ecranele. Gândeşte-te bine între cine vrei să alegi în turul 2 şi alege bine cu cine votezi în turul 1.

Şi, dacă tot vii la vot, nu mai vota hoţi, proşti, incompetenţi şi mincinoşi! Nici acum, nici la următoarele alegeri, niciodată! De aceea este România la nivelul de jos la care este: din cauza hoţilor, proştilor, incompetenţilor şi mincinoşilor puşi să conducă ţara, puşi să dea legi, puşi să decidă în numele a 20 de milioane de oameni, puşi să aibă grijă de soarta unei întregi naţii şi de viitorul unei întregi ţări. Şi uite unde am ajuns, dacă am lăsat inbfractorii să facă legi pentru infractori! Şi asta pentru că, în urmă cu 3 ani, (prea) mulţi au votat hoţi şi proşti, iar (prea) mulţi alţii nu au votat deloc!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro