Mergi la conţinutul principal

Noul operator de salubritate și-a început activitatea. Cum se face colectarea pe cartiere

• săptămâna aceasta încă se mai fac angajări de personal și se mai completează parcul auto, astfel încât, de săptămâna viitoare, să se poată lucra în ritm normal • redăm mai jos cum se face colectarea, pe zile și străzi, conform tabelelor distribuite public de primarul Marian Dragomir

 

Firma Polaris M Holding, care a câștigat licitația organizată în regim de urgență de autoritatea care reprezintă toate primăriile din județ - ADI ECO Dunărea Brăila, a început activitatea încă de la sfârșitul săptămânii trecute, reușind să colecteze deșeurile din cartierele de blocuri din municipiu. De luni, 24 iunie, s-a intrat și în cartierele de case, unde se colectează, deocamdată, doar deșeurile menajere. Primarul Marian Dragomir precizează că firma Polaris încă mai face angajari și urmează să își completeze și parcul de mașini, astfel încât, de săptămâna viitoare, să se poată intra în ritm normal, cu colectarea pe fracții separate a deșeurilor: menajer și reciclabil, așa cum brăilenii erau deja obișnuiți. Primarul a făcut public, pe pagina sa de Facebook, și programul de colectare, pe străzi, în fiecare zi a săptămînii. Acest program va rămâne valabil și săptămânile viitoare, a precizat edilul-șef. Publicăm și noi aceste tabele, pentru ca toți brăilenii să știe în ce zi trec mașinile de salubritate pe strada de domiciliu a fiecăruia.

În ceea ce privește măturatul stradal, tot primarul Marian Dragomir a anunțat că săptămâna viitoare se va finaliza licitația organizată de ADI ECO Dunărea și pentru acest domeniu. Firma care va câștiga respectiva licitație se va ocupa de salubrizarea stradală în municipiu, iar din acel moment lucrurile vor reveni complet la normal, derulându-se la fel ca înainte de 11 iunie, data la care fostul operator unic de salubritate RER SA și-a încetat activitatea la Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro