Mergi la conţinutul principal

Noul Mers al Trenurilor pentru Brăila

• de duminică, 11 decembrie, trenurile de călători circulă după un nou orar valabil 12 luni • primul InterRegio spre Bucureşti pleacă la 5.30

 

CFR Călători a trecut deja, încă de duminică, 11 decembrie, la Noul Plan de Mers al Trenurilor, care va fi valabil până în decembrie 2017. După cum a explicat compania, oferta de transport feroviar de pasageri a fost adaptată la cerinţele pieţei de călători, atât prin optimizarea orariilor şi a capacităţii de

transport, cât şi prin asigurarea condiţiilor minime pe categorii de trenuri. De exemplu, în această iarnă, după suplimentările capacităţii de transport din perioada Sărbătorilor de Iarnă, vor fi reintroduse Trenurile Zăpezii, către cele mai căutate destinaţii turistice montane din ţară. De asemenea, în perioada estivală va veni rândul Trenurilor Soarelui care vor asigura legătura cu litoralul românesc.

După cum v-am obişnuit, şi în acest an cotidianul “Obiectiv Vocea Brăilei” vă prezintă noul Mers al Trenurilor, aşa cum l-a comunicat CFR Călători, pentru staţiile Brăila, Barboşi, Făurei şi Galaţi.

În ediţia de astăzi vă prezentăm tabloul de garare trenuri în staţia Brăila (plecări - sosiri), urmând ca, în următoarele ediţii, să publicăm şi pentru celelalte staţii CFR menţionate anterior.

Revenind la Staţia CFR Brăila, tabloul intrat în vigoare de duminică, 11 decembrie, cuprinde 12 trenuri (inclusiv cele cu caracter facultativ) de rang Regio - în general pe relaţia Galaţi - Făurei şi Galaţi - Buzău şi retur, plus 16 de rang InterRegio pe relaţiile Galaţi - Bucureşti Nord, Galaţi - Braşov, Galaţi - Constanţa şi Constanţa - Iaşi.

Pentru cei interesaţi, primul tren spre Bucureşti, de rang IR, va pleca la ora 05.30 din staţia Brăila, iar la întoarcere ultimul tren dinspre capitală va ajunge la 21.45.

Spre Braşov trenul direct de rang IR are programată plecarea la ora 06.32 şi se întoarce la Brăila la 22.21.

CFR Călători a comunicat că va menţine ofertele comerciale prin care acordă reduceri la transportul feroviar atât intern cât şi în cel internaţional. Distribuţia de bilete se va asigura prin canalele existente: on-line, staţii şi agenţii, automate de vânzare.

Pentru cei interesaţi, broşura “Mersul Trenurilor de Călători 2016 - 2017” va putea fi achiziţionată din principalele staţii şi agenţii CFR din Bucureşti şi din ţară. Deoarece conţinutul poate fi updatat, CFR îndeamnă totuşi călătorii să solicite informaţii cu privire la mersul trenurilor de la staţiile şi agenţiile CFR, sau să acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro, înainte să-şi programeze călătoria.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro