Mergi la conţinutul principal

Noi rezistăm!

În aceste zile de februarie, am reînvăţat ce înseamnă demnitatea şi mândria de a fi român. Sub gerul aspru am reînvătaţ ce înseamnă democraţia, să protestăm paşnic în stradă şi să ne bucurăm de REVOLUŢIA LUMINII, când întunericul pusese stăpânire pe ţară şi ne înconjura din toate părţile. În aceste zile de februarie, am înţeles că românii sunt uniţi, luminoşi şi frumoşi; sunt oameni civilizaţi şi plini de curaj, care pot rezista oricât pentru a înfrunta hoţia şi bătaia de joc a guvernanţilor care au ca singur scop DIVIDE ET IMPERA.

DEZBINĂ ŞI STĂPÂNEŞTE - aici ne-au adus politicienii postdecembrişti; la o luptă continuă între oamenii cinstiţi şi hoţi, la o dezbinare între generaţii, alimentată de sărăcie, de laşitate şi de mafia care a sufocat România.

Un guvern care se ţine cu dinţii de Putere,  un guvern care dă ordonanţe în crucea nopţii, pe furiş, nu mai poate beneficia de niciun strop de înţelegere din partea acestui popor minţit pe faţă. Este ca într-o căsnicie, sau, ca în orice altă relaţie: m-ai minţit, drumurile noastre se despart. Este o logică elementară: dacă ai greşit o dată, profiţi de bunătatea şi înţelegerea celuilalt şi îl prosteşti în continuare. Nu a cerut nimeni un  guvern de tehnocraţi, nu a contestat nimeni rezultatul alegerilor din 11 noiembrie 2016, dar, acest guvern nu mai are niciun fel de credibilitate în faţa poporului. La  orice oră din zi, dar mai ales din noapte, la adăpostul întunericului, acest guvern poate emite o altă Ordonanţă 13, aducătoare de ghinion.

Dar mă întreb: chiar nu mai are PSD-ul alţi oameni, decât gaşca lui Dragnea? Am vrut să spun gaşca de penali, de hoţi şi de mincinoşi , care a pus mâna pe Putere şi care a scos românii în stradă, împărţindu-i în două tabere, dar nu îmi doresc să fiu acuzată de defăimare...

În timp ce milioane de români protestează în întreaga ţară civilizat, fără violenţă,  PSD-ul lui Liviu Dragnea se ţine pe cai mari, dezbinând populaţia sărăcită de atâta amar de vreme şi turnând gaz pe focul din inimile românilor. Tot ce se vrea, este să fim reduşi la tăcere, să lingem tălpile tătucului Dragnea, care calcă în picioare democraţia acestei ţări şi ne tratează ca pe sclavii de pe propria plantaţie. 

Dar, noi rezistăm! Sub constelaţia luminii, încă rezistăm să protestăm împotriva hoţiei, a minciunii, a manipulării!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro