Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi locuri de munca in strainatate

Pina pe data de 7 aprilie, Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) organizeaza o noua actiune de Inscriere In banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate, oferta adresindu-se ajutorilor de ospatar si bucatar, pentru o perioada de 1 an, cu posibilitatea de prelungire. Actiunea se va desfasura In intervalul orar 09.00 - 16.00 , la sediul de pe str.Valter Maracineanu nr.1-3, sector 1- Bucuresti.
Pentru a putea participa la preselectie, solicitantii trebuie sa aiba virsta cuprinsa intre 20 - 40 de ani; experienta de minim un an, dovedita prin carnetul de munca si un avantaj il constituie cunoasterea limbii spaniola sau engleza. La inscrierea in banca de date, persoanele interesate vor prezenta urmatoarele documente: copie B.I. sau C.I., cu valabilitate de minim 6 luni; copie pasaport, cu valabilitate de minim 6 luni; fisa personala (tipizat OMFM); C.V. In limba romana ( tipizat OMFM); copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare; copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise); adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos; cazierul judiciar, In original, care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate; declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati In Intretinerea acestuia, autentificata la notariat si doua fotografii tip pasaport.
Precizam ca vor fi acceptate numai dosarele in care se prezinta toate documentele specificate mai sus, dosarul depus constituind primul pas in procesul de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate. OMFM nu percepe nici un fel de taxe si comisioane.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii