Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nimic nu este exclus"

Antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca nu este exclus sa se intoarca la Dinamo, desi intentioneaza sa-si duca la capat mandatul la gruparea ucraineana, cu care are contract pina la finalul sezonului 2008/2009.
Lucescu a comentat astfel afirmatiile presedintelui executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, care a declarat, duminica, la Fanatik Show, ca tehnicianul de la Sahtior are mai multe sanse de a reveni la Dinamo decit fiul sau Razvan, care a refuzat anul trecut oferta de a antrena formatia din Soseaua Stefan cel Mare. "Daca vine Mircea Lucescu poate sa fie pe banca si Mourinho, si Rijkaard, toti la un loc. Pleaca toti si vine Mircea Lucescu. Cele mai mari sanse la Mircea Lucescu sint. Daca ar fi intre Razvan Lucescu si Mircea Lucescu, sanse mai mari am la Mircea Lucescu decit la Razvan Lucescu", a spus Borcea.
"Care-i vina mea? Din punctul meu de vedere, nu e nici o problema. Este parerea unui om care a crescut linga Dinamo, cu atasamentul fata de Dinamo, a unui om care a ajutat foarte mult Dinamo, pentru ca a adus inapoi la club toti oamenii care au facut ceva pentru Dinamo. Din punctul asta de vedere are o recunostinta extraordinara pentru oamenii care in copilaria lui l-au facut sa se simta un suporter total al lui Dinamo. Am aflat declaratia lui si mi-a facut placere. Inseamna ca prezenta mea acolo se simte inca prin ceea ce am facut eu acolo in trecut. E normal ca unul ca el sa se gindeasca la posibilitatea unei intoarceri. Eu vreu sa spun un singur lucru, nimic nu este exclus in viata, inclusiv posibilitatea de a reveni la Dinamo. E posibil si asta", a declarat Lucescu.
Mircea Lucescu spune ca poate pleca de la Sahtior doar in cazul unei intelegeri cu patronul clubului, Rinat Ahmetov. "Eu deocamdata sint antrenorul lui Sahtior si incerc sa imi duc pina la capat mandatul. Eu mai am inca un an de contract, adica si sezonul viitor sint sub contract cu Sahtior. In contractul meu scrie foarte clar ca eu nu pot sa-mi dau demisia decit in urma unei intelegeri cu patronul. Daca lucrurile nu merg, cu siguranta ne dam mina si ne vedem de treburile noastre. Vom vedea ce se va intimpla. Orice contract se poate incheia in orice moment, depinde numai de rezultate. Ideea e ca nu pot spune acum ce voi face", a mai spus Lucescu.
Tehncianul roman exclude o sigura varianta, aceea de a renunta la fotbal dupa ce intelegerea sa cu Sahtior se va incheia: "Deocamdata sint antrenorul lui Sahtior. Ma uit cu simpatie in stinga si in dreapta la echipele pe care le-am lasat in urma, ma leaga de fiecare dintre ele niste amintiri extraordinare, ma leaga niste raporturi cu niste oameni care au continuat sa creada in mine. Deci imi va fi foarte greu, in momentul in care voi termina aici, sa iau o decizie. In nici un caz nu voi renunta la fotbal".
Lucescu nu exclude categoric nici intoarcerea in campionatul Turciei, la Besiktas sau Galatasaray, un candidat la presedintia gruparii "Cim-Bom" promitind ca il va aduce pe antrenorul roman pe banca tehnica. "Este un program electoral. Se gindeste la asta pentru ca lumea a ramas cu o foarte buna impresie. Ei s-au simtit frustrati pentru ca un om de care s-au atasat a promis aducerea unui alt antrenor. Aceste lucruri tin doar de campania electorala. Eu am amintiri placute legate de Galatasaray, pentru ca mi-a dat posibilitatea sa cistig o Supercupa europeana, campionatul, sa ajung in sferturile Ligii Campionilor. O parte din suflet imi e legata si de Besiktas, pentru ca am cistigat campionatul de o maniera categorica, cu un avantaj foarte mare", a precizat antrenorul.
El a dezvaluit ca a renuntat la contractul cu Besiktas pentru a permite conducerii clubului sa renoveze stadionul. "Eu am renuntat la doi ani de contract cu ei pentru reconstruirea stadionului. Lumea nu stie lucrul asta, dar eu am renuntat la doi ani de contract cu Besiktas pentru a reconstrui stadionul", a mai spus Lucescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii