Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Niculae: La nationala sintem ca fratii, indiferent de echipele de club

Atacantul formatiei Rapid, Daniel Niculae, a declarat, luni, la sosirea din turneul din SUA, ca la echipa nationala toti jucatorii sint "ca fratii" indiferent daca in Divizia A fac parte din echipe diferite si se lupta pentru cistigarea titlului.
"Noi cei de la Rapid am inscris golurile, dar ceilalti au muncit. La echipa nationala sintem ca fratii, indiferent de echipele de club la care jucam. Turneul a fost destul de obositor, am reusit insa sa cistigam un meci, dar cred ca se putea si mai bine", a spus Niculae, precizind ca nu se poate spune ca jucatorii nationalei care evolueaza in Divizia A sint mai buni decit "stranierii".
Golul inscris chiar in partida de debut la echipa nationala il face pe atacantul echipei Rapid, Mugurel Buga, sa spere ca va fi din nou convocat de selectionerul Victor Piturca. "A insemnat foarte mult acel gol pentru ca a fost debutul meu. M-am bucurat foarte mult. Sper de acum incolo sa joc la fel daca voi mai fi convocat", a spus Buga.
Jucatorul rapidist a mentionat ca accidentarea suferita in repriza a doua a meciului Romania - Columbia, scor 0-0, nu este una grava. "Nu am nici o problema. A fost o accidentare usoara, adversarul m-a calcat pe unghie, atit", a adaugat Buga.
Directorul de relatii internationale al FRF, Florin Prunea, considera ca echipa nationala "a cistigat niste jucatori" in urma turneului efectual in Statele Unite ale Americii.
"Cred ca selectionerul si-a putut face o idee unde sintem la momentul actual. Si eu spun ca sintem bine. Am avut un prim meci mai dificil pentru ca am ajuns pe 22 si am jucat pe 23, dar jucatorii si-au intrat apoi in ritm si au dovedit ca avem o nationala puternica. Eu cred ca puteam chiar sa cistigam si meciul cu Columbia", a explicat Prunea.
Jucatorii care evolueaza in campionatul intern, insotiti de directorul de relatii internationale al FRF, Florin Prunea, s-au intors, luni dupa-amiaza, in tara din turneul efectuat de prima reprezentativa in perioada 22-29 mai in Statele Unite ale Americii. Romania a obtinut in cele trei partide disputate o victorie cu Irlanda de Nord (2-0), un egal cu Columbia (0-0) si o infringere cu Uruguay (0-2).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii