Mergi la conţinutul principal

Nicușor Dan și-a încheiat campania electorală la Brăila

* președintele USR, Nicușor Dan, a venit în această seară la Brăila pentru a se întâlni cu membrii de partid și simpatizanții * acesta a vorbit despre necesitatea schimbării clasei politice în România

 

 

Nicușor Dan, președintele Uniunii Salvați România de la nivel național, a venit, în această seară, în vizită la Brăila pentru a se întâlni cu membrii filialei locale și simpatizanții, în ultima zi de campanie electorală. Acesta a ajuns la sediul organizației de pe Bulevardul Independenței colț cu Strada Școlilor cu o ușoară întârziere față de cât era anunțat, la ora 18:45, însoțit de de doi dintre candidații de București ai partidului pentru Parlament, Oana Bîzgan și Cristian Ghica.

Liderul USR și-a cerut scuze față de ora vizitei, cu precizarea că a fost de dimineață la Constanța, iar călătoria sa de acolo spre Galați a suferit o ușoară întârziere irecuperabilă. Trebuie punctat că liderul de la Centru a fost întâmpinat la Brăila doar de membrii de partid și câțiva simpatizanți sau curioși.

Am promis Galațiului și o spun și aici: nu o să mai vin niciodată în ultima zi de campanie. O să vin, dar nu în ultima zi de campanie pentru că e o zi dificilă. Suntem la sfârșitul unei campanii foarte intense. După cum știți anunțul de înființare al USR a fost făcut la sfârșitul alegerilor locale. E puțin timp de atunci. Suntem foarte fericiți că am reușit să structurăm organizații în toate județele. Mai ales că aceste organizații județene în condițiile unei lipse de resurse materiale, a unui timp foarte scurt au făcut eforturi eroice de a merge în stradă, de a vorbi cu oamenii și a transmite mesajul. Sunt foarte mândru de filiala Brăila că a făcut lucrul ăsta”, a declarat Nicușor Dan.

Sursa citată a punctat că USR vine ca o alternativă reală la toate partidele existente pe scena politică din România, fiind o formațiune politică înființată într-un timp scurt, însă din specialiști în diferite domenii, care nu ar fi făcut politică dacă lucrurile ar fi funcționat în țara noastră.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro