Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nici un absent la reunirea lotului Daciei Unirea

Ieri, la ora 14.00, toti componentii Daciei Unirea, mai putin Iulian Clin, care s-a transferat la Otelul Galati, s-au reunit la Stadionul Municipal in vederea reluarii pregatirilor pentru returul Campionatului 2005 - 2006. La reunirea lotului au participat, pe linga antrenorul principal Imilian Serbanica, directorul executiv al gruparii brailene, Dan Apostol si Octavian Ulman, reprezentantul Centrului de Copii si Juniori.
"Le-au urat jucatorilor un sincer "La multi ani!" si gata, trebuie sa ne apucam de treaba deoarece timpul se scurge repede si ne asteapta un retur dificil. Ma bucur ca nu a absentat nimeni de la aceasta prima sedinta si sper ca sa ne intelegem si in sezonul de primavara la fel de bine ca in tur, pentru a ne indeplini obiectivul", a declarat antrenorul Imilian Serbanica.
Tehnicianul Daciei Unirea va pune accent in aceasta saptamina pe readaptarea organismului la efort, iar de saptamina urmatoare jucatorii vor intra intr-un cantonament centralizat. Este posibila si o pregatire montana de 7-8 zile, insa decizia finala urmeaza sa se ia in citeva zile. "Ma bucur ca am pastrat nucleul de jucatori pentru ca numai asa putem sa ne gindim la performanta. Vom incepe pregatirile gradat. In primele doua zile vom face cite un singur antrenament, miercuri, joi si vineri cite doua, iar simbata un joc scoala intre noi. In aceasta perioada vom pune accent pe pregatirea fizica generala si mai putn pe cea tehnico-tactica. In perioada 3 - 28 februarie vom sustine o serie de jocuri amicale, sa speram cu echipe cit mai tari pentru a ne verifica potentialul si a cristaliza primul unsprezece".

Infuzie de juniori din propria pepiniera

Pentru perioada de pregatiri din aceasta iarna, la lotul de seniori, alaturi de Marius Tabarac, Mitrea si Iliuta, au mai fost promovati citiva tineri fotbalisti din propria pepiniera, Ionel Zagan, mijlocas de banda dreapta, Ionut, Coman, atacant, Balan mijlocas central.
"Avem destule obiective importante in acest an. In primul rind, vrem sa obtinem rezultate bune si foarte bune care sa aduca din nou spectatorii in tibunele Stadionului Municipal. Un alt obiectiv foarte important pentru noi este promovarea a cit mai multi tineri de pe plan local in primul unsprezece", a mai afirmat Imilian Serbanica la conferinta de presa.
In alta ordine de idei, tot luni, o parte dintre jucatorii Daciei Unirea au efectuat o serie de analize care vor avea ca scop final vizita medicala obligatorie. Primii jucatori care au trecut pe la cabinetele medicale au fost Plesa, Ivan, Ciocea, Bogos, Olenic, Tabarac si Stanciu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii